Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Valg av dusjkabinett


Anbefalte innlegg

Jeg skal kjøpe dusjkabinett, max 90x90 cm (det er 98 cm klaring fra vegg til skap på veggen slik det henger nå). Badet er 2,5 x 2 m (5 kvm). Både dass og vaskemaskin i samme rom.

 

Noen tips om hva jeg bør velge og hvor jeg bør handle? Enten butikk i Trondheim eller på nett. Jeg trenger ikke all verdens til funksjonalitet og dill dall, men kabinettet bør være enkelt og solid (og fint om det ser brukbart ut). Vet det finnes mye dritt på markedet, så jeg kan godt legge i noen lapper for å slippe å bytte kabinett etter et par år.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Behøver du virkelig kabinett? For hvis du klarer deg med kun dusjhjørne så får du mye mer plass når du ikke bruker den.. Jeg har ca 7-8kvm bad, og jeg føler at det var veldig lurt for min del å benytte hjørne når jeg først bygde badet mitt fra bunnen av, for å få den ekstra plassen når dusjen ikke er i bruk.

 

Beklager hvis du ser på dette som ett unødvendig innlegg..

Lenke til kommentar

Letteste er vel å stikke innom en rørleggerforretning? De selger oftest brukbare ting, har ikke prøvd å handle dusjkabinett på nett personlig, men en kamerat av meg kjøpte en steamdusjkabinett (veeeldig billig kina greier) til 7000kr eller noe sånt, og det var bare søppel, vanskelig å vite hva du får hvis ikke du kjøper fra kjent merke, f.eks Svedbergs.

Lenke til kommentar

Jeg har tenkt å innom rørleggerforretninger, men problemet generelt ved å bare stikke innom en butikk er mangelen på sammenligningsgrunnlag. Lett å la seg overtale til å kjøpe et overpriset produkt hvis selgeren er god. Mye enklere å handle hardware og elektronikk siden alt slikt ligger tilgjengelig på internett og man vet derfor hva det bør koste før man evnt stikker innom den lokale butikken.

Lenke til kommentar

Var innom Tempe VVS og de solgte Sanipro Azur 90x90 til 4995 (nedsatt fra 6395)

http://www.sanipro.no/dusjkabinett.html

 

OBS! Bygg solgte et lignende (i mine øyne...) kabinett til samme pris som heter "Primo".

 

Ellers ser jeg at trendshopper selger et 90x90 til 5990 på finn.no

http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=16181167

http://trendshopper.no/index.php?page=product&id=159

 

Hvordan er egentlig kvaliteten på kabinetter i denne prisklassen?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...