Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Problem med å oppnå tilfredsstillende internetthasighet ved bruk av trådløs tilkobling


Anbefalte innlegg

Venner!

Som en moderne mann i sin beste alder, og alltid på farten, sier det seg selv at jeg trenger en laptop. Og det har jeg! Den brukes flittig. Problemet er at internetthastigheten jeg får ikke i nærheten av den jeg har på min stasjonære. Ved å bruke speedtest-boksen som ligger ute på agderbreiband.no får jeg på min stationaere opplyst en hastighet på 18 500 kbps ned, og 3 500 opp. På denne lille bærbare saken sitter jeg av en eller annen grunn med beskjedne 3 100 ned, og 3 500 opp. Selvsagt for lite for en moderne mann i sin beste alder. Jeg sitter i skrivende augeblikk snaue ti meter fra min Linksys WRT545G.

 

Ikke konkluder med noe ennå. The plot is about to chicken. Jeg har en Xbox 360, som jeg gjerne spiller litt på, da. Over nett, med ukjente folk, gjerne. Ved flere anledninger har det dukket opp konstruktiv kritikk fra medspillere, som ber meg om å "srt out ur conectn, mong", hvilket oversatt og dechiffrert betyr at jeg oppfordres til å oppgradere internetthastigheten min. Og her er det artige; Dette er ikke trådløst. Jeg er trådløs-skeptiker av natur. Av den grunn brukes en sånn lang internettledning, som går direkte fra Linksys-en til spillemaskinen. Den er veldig tynn, men med sine 15 meter i lengde gjør den opp for det tapte. Siden 18 500 er cirka 20 ganger så mye som minimumskravet for å spille online med 360, tar jeg meg selv i å undre om det er en feil et sted. Burde en ledning av høyere kvalitet enn det Clas Ohlson har å tilby vært tatt i bruk? Eller kan muligens alt spores tilbake til Linksys-en?

 

Oppsummeringen er altså såhär:

Stasjonær PC: 18 500 kbps (ledning direkte fra Linksys-boks til maskinen)

Bærbar PC: 3 100 kbps (trådløs)

Xbox 360: Ukjent, men tregt nok til at jeg kalles "mong" av en jævla russer. (Clas Ohlson-ledning direkte fra Linksys-boks til 360-en)

Endret av TheUltimateChilloutFestival2003
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Oppsummeringen er altså såhär:

Stasjonær PC: 18 500 kbps (ledning direkte fra Linksys-boks til maskinen)

Bærbar PC: 3 100 kbps (trådløs)

Xbox 360: Ukjent, men tregt nok til at jeg kalles "mong" av en jævla russer. (Clas Ohlson-ledning direkte fra Linksys-boks til 360-en)

 

Har du forsøkt FW oppgradering av linksysen?

Testet portforwaring til xbox360?

Koble kabel som går til xbox360 i laptop, hva får du da?

Koble kabel til stasjonær i laptop, hva får du da?

 

Ang trådløst forsøk og ta av powersaving på wlan kort, velg heller maximum performance? Har du 54kbps oppkobling til linksysen? Eller synker den på lavere?

Endret av Eirikgg
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...