Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Får ikke koblet til router i Win 7 - Eldre HK.


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Her om dagen fikk jeg veldig problmer med hovedkoretet mitt, og mye tydet på at det er noe galt med det. Så jeg byttet det ut med et eldre hovedkort (MSI K9VGM-V). Det viste seg da at windows vista som jeg kjørte også hadde fått problemer, så jeg valgte å installere win 7. Når jeg har installert fungerer ikke internett. routeren står som "Undentified network", og selvom jeg installerte LAN-driver fra MSIs hjemmeside fungerer det fortsatt ikke.

 

Jeg mistenker at det kan være fordi hovedkortet er for gammelt til win 7.

 

Så da lurer jeg på om noen vet noe om det? Jeg prøvde samme nettverkskabel og samme windows-versjon på en annen maskin, og det funket med en gang, så jeg vet at det er PC-en.

 

Takk for svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå har jeg ikke brukt mye windows7 selv enda, men ipconfig burde vel fungere der også vil jeg annta.

 

Kan tyde på at du kanskje mangler noe sånt som TCP/IP protokollen installert muligens? Sjekk i device manager hva du har under nettverksenheter, og hvilke forbindelser du får opp under network connections.

 

-Stigma

Lenke til kommentar

Jeg har "VIA Rhine II Compatible Fast Ethernet Adapter #2". Prøver jeg å disable denne, får jeg et rødt kryss istedenfor en gul trekant, og "No connections are available". Rebooter jeg installerer den VIA Rhine II igjen. Det var ingen LAN-drivere for Win7 for det HK'et jeg bruker nå (MSI K9VGM-V), kun for vista og eldre. Jeg trodde at Vista drivere skulle fungere dersom jeg kjørte dem i kompitabilitetsmodus, men jeg får fortsatt den samme gule trekanten.

 

Takk for at du tar deg tid!

Lenke til kommentar

Vel... gul trekant som du beskriver indikerer som regel at du mangler tildelt IP. Det hadde jo vært litt enklere å diagnosere dette om du kunne sjekket ipconfig, men du kan jo teste å sette opp statisk IP på kortet evt?

 

Vista drivere bør normalt fungere i Win7 ja, ihvertfall typ 99% av dem.

 

-Stigma

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...