Gå til innhold

Playstation 3 på iMac.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tviler på at det går veldig bra. Skal du bruke HDMI må du ha HDCP (kryptering). Vet ikke hva som brukes internt i en iMac, men det er nok ikke HDMI med HDCP i vertfall (sansynligvis en form for DisplayPort om den er ganske ny). Alternativet uten HDCP er YPbPr("kompoent") eller tilsvarende som det er bare TVer i praksis som kan ta inn. Et TV-kort (på USB) kan klare å ta inn komposittsignalet, men kvaliteten vil være helt elendig. Uten å ha sjekket kan det kanskje finnes TV-kort som kan ta inn YPbPr, og det vil da kanskje fungere greit.

 

Du kan evt. kjøpe en slik superbillig 16:9/1080p-skjerm med HDMI/HDCP. Koster jo ned mot 1000-lappen for en 24" nå for tiden.

Endret av gxi
Lenke til kommentar

For å svare på spørsmålet ditt på den måten jeg tror du vil høre det, kan du ikke bruke iMacen som bare skjerm. Denne maskinen har ingen skjerminput, kun output. Du kan jo selvfølgelig kjøpe deg et kort som kan kjøre video via FireWire, men de som støtter HD koster som regel skjorta, og er ikke verdt det i forhold til å kjøpe en billigere TV/PC-skjerm med HDMI.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...