Gå til innhold

Treningsstudio - er det verdt det?


Anbefalte innlegg

Jeg spiller tennis på nasjonalt konkurransenivå, og jeg har funnet ut at jeg må forbedre fysikken for å heve meg det ekstra hakket. I fjor trente jeg 8 timer i uken, 6 timer tennis, en time jogging og en time sirkeltrening uten apparat (altså armhevinger ol.). I år skal jeg endre til 7 timer tennis og 5 timer fys. Vekselvis intervaller og styrketrening.

 

Jeg vurderer å kjøpe årsabbonement på treningsstudio. Dette vil koste noe i duren 4000-6000 kr. Så er spørsmålet: er det vel anvendte penger? Jeg føler jeg har ganske bra utbytte av å trene uten apparat, men har man så mye mer ut av å trene på studio, at det er verdt 6000 kr i året? Dette vil komme på toppen av hva det koster å trene tennis, og jeg må betale det av egen lommebok. Med den lønna jeg får for div. småjobbing i dag, vil det ta all lønna jeg får i fire måneder å tjene opp ett års treningsstudioabbonement. Som sagt vil halvparten av fystreningen gå med på intervaller, og det gjør man jo best utenfor studio - og da blir det snakk om to timer i uka. Er det verdt å betale i dyre dommer for? Overbevis meg, for jeg er ikke overbevist selv. Nå skal det jo også nevnes at jeg aldri har trent på studio :p

 

Det som er viktig å poengtere er at jeg ikke vil trene for å få visuelt bra kropp, eller for å bli kjempesterk, men for å prestere bedre i idretten jeg driver med.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hvis du skal ha noko skikkelig utbytte av det må du regne med 3 økter i uka, altså sannsynlegvis meir enn 2 timar i uka.

Eg ser forøvrig ikkje grunnen til å begrense treninga til 2t, hvis ikkje du har fast jobb har du vel ikkje noko som kjem i vegen for trening...?

Altså, jeg har ti timer ++ trening på toppen av disse to, i tillegg til skole, som tar en del tid. Godt mulig jeg får til å kjøre litt mer fysisk, men det må være i helgene i så fall.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...