Gå til innhold

Småprat rundt/om CoD: Modern warfare 2


Anbefalte innlegg

Er vell en del på xbox og har jeg hørt med hacka lobbyer med 999999999999999xp per kill og sånt, noe jeg bare har hørt, men uansett.

Også er det jo noen som hacker lobbyer til å bli rapid fire med ac130 og grenade launcher.

Det er korrekt. Men da gjelds det for alle i et game. På PS3 har du hacks som gjør at du får se folk gjennom veggen, og sånt, tror jeg. Har hvertfall hørt om en Godhack til PS3.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det eneste man oppnår med å jukse er å irritere andre. Hjelper ikke å få killstreak på killstreak når du ikke har gjort det selv, kan ikke se at det gir noen godfølelse. Selv fikk jeg akkurat en nuke igjen, og DET er en digg følelse når man veit man kom dit på egen hånd...Liker å starte en runde med å typ dø to ganger, før jeg ikke dør resten og får nuke. Tror faktisk halvparten av rundene med nuke har starta ræva.

Lenke til kommentar
det er ingen cheating.

Joda, glitcher, cheats, hacks, etc fins. Men fortiden fins det mest hacks på PS3 ... (Etter det jeg har hørt, ikke 100% fakta) MEN det er ikke like mye som på PC.

 

Feil feil. ingen cheatere på ps3 hittils. ikke sett en eneste en. noen utnytter en glitch. (care pack) men ikke no cheating pga god beskyttelse på ps3. den er nylig hacket for første gang. hvis det finnes cheaters så er det kanskje 0.0001 prosent i forhold til antall på pc

Lenke til kommentar
Kva med UMP45? meiner det er forsatt beste våpnet i spelet. FAL er ganske bra våpen litt ireterande og trykke "ekstra" for kill vist du er litt uheldig med aimen. M16 drepe fint med 1 klikk :=)

 

Men eg treffer ikkje på 1 klikk :p Har prøvd, likte det ikkje i CoD: Modern Warfare heller..

 

Men UMP45. Det er eit våpen eg brukar mykje. Men når eg skal skyte på lenger avstand, so ristar våpenet litt for mykje. Sjølv om eg brukar Silencer:)

Lenke til kommentar
Skal bytte våpen no. Er i 1. prestige. I non-prestige so brukte eg SCAR-H. Er komt so langt at eg kan bruke Fal.

 

Kva vil du anbefale? Ikkje Famas..

Veit ikke om du har unlocka den ennå, men jeg syns ihvertfall at AUG er det utvilsomt beste våpenet i spillet. Fungerer på alle avstander, slik at man kan ta folk enten de kjører sniper, assault, pistol (men ikke G18 akimbo), kniv eller SMG uten problemer. De eneste jeg ikke klarer å ta er G18 akimbo-folk og til dels noobtubere. G18 akimbo fungerer jo etter hva jeg kan se også selv om det er ekstrem lag, noe AUG IKKE gjør. AUG + lag = fail. Ikke noe sprayevåpen, slik som M4A1 f.eks. Får nesten bare konge runder med dette våpenet, sett at man ikke er på Karachi eller Favela (løper altfor sakte på Favela til å kunne hamle opp med knivere pga. alle hjørnene). Ja forresten, magasinene er jo også fantastisk store, så i motsetning til assault-våpen går man så godt som ALDRI tom for ammo, og kan velge helt andre perks enn de man får mye ammo av.

Endret av Dellers
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981287349
Skal bytte våpen no. Er i 1. prestige. I non-prestige so brukte eg SCAR-H. Er komt so langt at eg kan bruke Fal.

 

Kva vil du anbefale? Ikkje Famas..

Tar-21 glatt, heftig awesome automatgevær.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...