Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Skal kjøpe ny bruktbil prisklass 100.000 - 150.000, noen tips?


Anbefalte innlegg

Hei, skal kjøpe bruktbil, 2-12 år gammel for 100.000-150.000. Bilen skal se bra ut, men det jeg vektlegger mest er at den skal være billig i drift, den skal med andre ord ikke være en gjenganger på verkstedet.

 

De bilene jeg vurderer for øyeblikket er:

 

Alfa Romeo 147

 

Alfa Romeo 156

 

Har dog hørt mye rart om motorene til alfaene, må jeg regne med å stikke innom verkstedet titt og ofte med slike kjerrer?

 

Andre biler jeg har vurdert er litt mer sportslige:

 

Audi TT

 

BMW Z3

 

Mercedes SLK

 

Hva synes dere om disse? De har jo gått en del lengre, 100.000 til 170.000 km. Er disse bilene dyre i drift når de har gått så langt? Hvordan er de i forhold til alfaene?

 

Kan dere også fortelle meg om noen andre biler som er billige i drift og ser bra ut?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

AR 147 er den perfekte hvis du også legger vekt på bilen skal være god og sportslig å kjøre og med et fint utseende. Det er veldig mange ymse historier om AR sin kvalitet, men faktum er at de nyere(1998->) ARene er på et helt gjennomsnittlig nivå når det kommer til vedlikeholdskostnadder. Men får å få kostnaddene betraklig ned, anbefaler jeg deg å ikke bruke motorforum, men et annet verksted eks; Carrozzeria Alfa. Motorforum tar blod priser i tillegg til at noen har manglende kompetanse og kanskje ueffektivitet. Motorforum estimerte 10 arbeidstimer på regreim bytte, Carrozzeria Alfa estimerte 3 timer.

 

Jeg har selv en AR 147 2.0TS selespeed, og er meget fornøyd med den hittil. den har gått 145 000 km og har en god del modifiseringer som øker kjøregleden betraktlig. Har ikke hatt noen problemer enda, med unntak av CD-veksleren fra Blaupunkt. Før denne bilen hadde jeg en AR 156 1.8 TS som hadde gått 120 000 km, det eneste jeg gjorde med denne var å skifte bærearmer foran, men dette er en vanlig slitedel.

 

lykke til med valget!

Lenke til kommentar

Å anbefale Avensis til en som ønsker seg Alfa Romeo blir omtrent like døvt som om å ta turen innom Kamikaze for å høre at man heller burde kjøpe seg den krøllfrie bilbuksa fra Dressmann. :roll:

 

Chelsea, anbefaler deg å lese diverse bruktbilguider. Det finnes noen gode her:

http://www.alfaworkshop.co.uk/alfa_buyers_guides.shtml

http://alfa156.net/fr_index.html?/info.html

http://img204.imageshack.us/img204/3535/alfaside12bo8.jpg

http://img440.imageshack.us/img440/7757/alfaside34rw5.jpg

http://img440.imageshack.us/img440/8913/alfaside5fq7.jpg

Lenke til kommentar

Audi TT er grei bil. Har en venn som har det og den er skjelden på verkstedet for fiks. Han har ikke hatt noe tull med den siden han kjøpte.

 

Men best av alt anbefaler jeg Opel Astra eller Vectra. De er billig i drift og forsikring. Jeg har Astra som jeg har trimma og stylet en del og er selv fornøyd med den.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...