Gå til innhold

tips til rimelig og rolig solferie i november?


Anbefalte innlegg

hei!

 

vurderer å dra på en liten ukestur med kjæresten i november, men har ingen spesielle mål for øyet så tar gjerne imot noen tips fra dere reisevante ;)

 

ønsker:

 

1: det bør være rimelig å komme seg dit, og helst ikke være ALT for langt unna siden det bare er snakk om en ukestur.

 

2: det MÅ ikke nødvendigvis være bikini/bade vær, men helst ikke noe kaldere enn at man kan være komfortabel i T-skjorte. så mye sol og varme som det er mulig uten å bryte med ønske nr 1.

 

3: bør være et rolig sted. formålet med turen er å komme unna hverdags-stress, og vi er ikke partymennesker. ønsker bare å kose oss alene og gjøre "ingenting" i en uke.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om det er en avslappet tur kommer ann på hva dere gjør ut av det. Det er fullt mulig å ha en helt avslappet uke i London eller Paris. Når det gjelder charter har norske selskaper minimum 2 ukers opphold for destinasjoner som krever lengere flyreise.

 

For fly og hotell per person for en uke:

 

-Egypt fra 4-5.000. Beste snorkle- og dykkeforhold blandt de jeg har listet. De som går ut fra hotellet får raskt en hale med plageånder så for en god ferie bør man velge et hotell som har alt man trenger. Mye historisk stein å se i Luxor og Giza.

 

-Aqaba fra 5-6.000. Mye mindre mas fra befolkningen enn Egypt. Fine utflukter som Petra og Dødehavet.

 

-Dubai fra 4-5.000 for "byhotell". Å bo rett på stranden er meget dyrt. Beste vær og badetemperatur av alternativene jeg har listet.

 

-Kanariøyene fra 4000. Kanskje langermet et par dager og vannet passer ikke de minst herige. Bassenger bør være oppvarmet.

 

-Madeira fra 4-5.000. Omtrent likt Kanariøyene når de gjelder temperatur, men man må forvente litt regn. Rolig og mye grønt.

 

Om dere venter kan det komme gode tilbud på Goa og Kapp Verde. Til Goa må det ordnes visum som kan ta litt tid.

Endret av robertaas
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...