Gå til innhold

Trenger hjelp til å få xboksen på nettet via PC med ICE usb-modem


Anbefalte innlegg

Ingen gidder lese den første introen her, så la oss heller gå rett på sak. :)

 

Jeg har PC med Vista, en xboks elite og internett-abonnement fra ICE. Dvs usb-modem. Her jeg bor er det den eneste muligheten til å få bredbånd, så jeg kan ikke bare stikke ut og kjøpe nytt. Så til saken. For å få xboksen på nettet har jeg to problemer.

 

For det første, den får ikke ip-adresse fra PCen av en eller annen grunn. Hver bidige gang jeg slår den på står det "Identifiserer nettverk..." en stund, før den kommer med "Uidentifisert nettverk", legger det som Offentlig og gir meg kun lokal tilgang (dvs intet internett). Jeg har sjekket DHCP, TCP/IP, brannmuren, kablene, sette ip-adressen manuelt og fuglene vet hva annet. Ifølge Microsoft er det bare å plugge i kabalen og kjøpe Gold-medlemskap. Altså null hjelp der.

 

For det andre regner jeg med å få problemer med å koble meg på nettet selv om PCen skulle gi xboksen en ip-adresse. ICE-modemet er bare et usb-modem, men jeg hadde en xboks på nettet via det samme modemet før og vet det er fullt mulig. Men vi tar det etterhvert.

 

Noen som har noen tips?

Endret av thecrow77
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, jeg har prøvd å lage broen. Xboksen får (i teorien) ip-adresse automatisk, og både firewall og anti-virus er slått av. Likevel nekter den å koble til fordi den ikke har ip-adresse.

 

Jeg beklager at jeg ikke kan si så mye om selve feilmeldingen og hva jeg har prøvd, da dette er siste utvei for meg. Jeg aner rett og slett ikke hva som kan være feil, annet enn at PCen har noe personlig imot xboksen og nekter å godta den bare på trass. *sukk* :p

Lenke til kommentar

Hei. Slet med akkurat det samma en lang tid, så jeg har lavet denne tutorialen til deg.

 

Ganske selvforklarende. Informasjonen som er i den lilla boksen kan ikke kopieres. Den må du fylle in selv med din nettverksinfo. For å finne din egen unike nettverkinfo kan du gå til: Startmeny>Run>cmd, i kommandolinjen skriver du: ipconfig /all

 

Se nøye på verdiene i den lille boksen vis a vis xbox360.

 

slik ser settingsene ut på xboxen min:

 

ip: 192 168 0 165

Subnet mask: 255 255 255 0

Gateway:192 168 0 1

 

dns:

192 168 0 1

84 208 20 11

 

Lykke til!

post-190379-1249399402_thumb.png

post-190379-1249399408_thumb.png

post-190379-1249399412_thumb.png

Lenke til kommentar

Takk for tips, men jeg er dessverre like langt. Prøvde å kjøre ipconfig, og fikk følgende svar:

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Tunnelkort Lokale tilkoblinger 61 til 68: Medium frakoblet

 

Tunnelkort Lokale tilkoblinger 74:

 

Tilkoblinsspesific DNS-suffiks :

IPv6-adresse: 2001:0:d5c7:a2d6:486:257a:a46a:e573

Koblingslokal IPv6-adresse: fe80:486:257a:a46a:e573%77

Standard gateway:

 

Tunnelkort Lokale tilkoblinger 75 til 185: Medium frakoblet

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Det er veldig mange Tunnelkort Lokale tilkoblinger, men alt jeg har koblet til er et USB-modem og xboksen. I tillegg har jeg et trådløst adapter til Wii'en, men det har vært fysisk koblet fra PCen veldig lenge da jeg ikke bruker det mer.

 

Når jeg åpner nettverk fra startmenyen finner jeg kun PCen, media player (aner ikke hvorfor) og Internet Gateway Device. Xboksen er ingen steder å se i det hele tatt.

 

Jeg har tenkt det kan være virus eller noe sånt dritt, så jeg lot Win Defender og AVG Anti-virus kjøre en full scan i går, men ingen av dem fant noe som helst galt. Begge er selvsagt oppdatert. Nå skal det sies Vistah ar oppdater veldig mye de siste dagene via Windows Update, så jeg ser ikke bort fra at det kan i teorien ha sneket seg inn et spionprogram eller virus den veien. Jeg tviler sterkt, men man vet jo aldri.

 

Edit: Prøvde å skrive ipconfig /all i stedet for bare ipconfig og fikk en litt annen liste. Nå er plutselig alt "Medium frakoblet". Den gode nyheten er at DHCP ikke er aktivert på noe som helst. Da er det ikke rart xboksen ikke får ip-adresse. Spørsmålet er bare hvordan jeg får den koblet til. Kan det være kablen, kanskje? :)

Endret av thecrow77
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...