Gå til innhold

Hvilken aldri er det for sent å bli lege?


Erlend85

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

^^Det synes jeg var tullete sagt, det er jo MANGE som begynner når de er over 20. Har hørt om folk som har begynt i 40-50-årene, men det ville jeg kanskje ikke gjort selv, siden utdanningen er så lang og man skal ha tid til å være i arbeidslivet litt også for at det skal være "verdt noe". Jeg synes det er bedre å begynne litt sent, enn å la være i frykt for at man er for gammel, hvis man virkelig brenner for medisin. :)

Endret av Louboutin
Lenke til kommentar

Jeg begynner i en alder av ca 23 og synes det er helt greit. Er man over 27 synes jeg det begynner å bli litt i seneste laget... Absolutt grense blir vel på rundt 60, siden man ca. er pensjonert når man er ferdig med studiet. :)

Endret av Sanzu
Lenke til kommentar
Man burde vel prøve å klare å komme inn på legeutdanning innen det året man slutter å få alderspoeng. Vet ikke helt hvor lenge det er - opp til 24-25 år?

Det blir året man fyller 23 med vanlig vitnemål og året man fyller 27 med 23/5-regelen.

Lenke til kommentar

Dersom du har mulighet og ønske å studere medisin når du er 40 år, hvorfor ikke? Det er jo ikke poeng å bli i en jobb du ikke trives i, om du kan velge en annen. :)

 

Det kan ha noen økonomiske og praktiske ulemper, men dette er noe du selv må vurdere. Og om du er 50 når du kommer ut i praksis, gjør det egentlig noe? Jeg ser det ikke som usansynlig at jeg kommer til å studere flere ganger i livet mitt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...