Gå til innhold

Mobilen skru seg av hele tiden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hehe, dette vekker minner... :roll:

 

Feilen skyldes sansynligvis irr på batteripolene/-kontakten i telefonen. Puss polene på batteriet og gjerne også kontaktpunktene i telefonen med ren, blank teknisk sprit (isopropanol?), så er sannsynligvis problemet ditt løst! :thumbup: Hjelper ikke det, eller om du ikke har tilgang på sprit, kan du prøve å skrape av det som er irra på polene med en flat skrutrekker, men merk: skraping med skrutrekker lager spor, som gjør at irr kommer igjen raskere enn ved andre metoder. :)

 

OM det er dette feilen skyldes, selvsagt! :whistle:

 

Kilde: egen erfaring som serviceteknikker på Sony Ericsson-telefoner.

 

Helt seriøst. Man sprenger faen ikke telefonene sine. Da fortjener man ikke å ha telefon. Samme gjelder de som bruker telefon som flaskeåpner, hammer, kastevåpen, rørestav til drinker, trikseball osv osv.

No worries, skader som eier åpenbart har påført telefonen sin selv, uhell eller ei, er selvsagt ikke noe vi reparerer på garanti! :!: Det er forsikringer som skal dekke sånt. ;)

 

Ikke sjeldent vi er borti telefoner m/feilbeskrivelser ála: "Telefonen har IKKE!!! vært i kontakt med væske" der telefonen fortsatt fortsatt er våt inni når vi åpner den... Jada! :roll:

Endret av Dunsay
Lenke til kommentar
Ikke sjeldent vi er borti telefoner m/feilbeskrivelser ála: "Telefonen har IKKE!!! vært i kontakt med væske" der telefonen fortsatt fortsatt er våt inni når vi åpner den... Jada! :roll:

hehe. Helt enig. Disse er klassiske. Såg i en tråd på forbrukerforumet at det var en som mente at butikker og verksteder måtte tru på kundene når de sa at de hadde behandlet telefonene fint. Da lo jeg godt. For det er ikke akkurat sjelden at vi teknikere ser dråpene nærmest falle ut av telefonen ved åpning. En ting til: Vi er ikke blinde, så når misshandlere påstår at telefonen ikke har gått i bakken, så har de et forklaringsproblem når det gjelder alle støt og fall-merkene i dekslene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...