Gå til innhold

Utdanne seg som rørlegger


Clappy

Anbefalte innlegg

Hei. Jeg har nå blitt ferdig med VG1 elektro, og er usikker på om jeg vil gå 2. året.

Drømmen har bestandig vært å bli rørlegger, men da det kun er VG1 Byggfag som er her hvor jeg bor, ble det til at jeg valgte elektro ifjor, noe jeg angrer sterkt på.

 

Har søkt på kjøretøy til neste år, men synes heller ikke det er veien og gå.

 

Det jeg da lurer på er om dere syns det er lurt av meg å begynne på VG1 igjen? Føler på en måte at jeg har "kastet bort" 1 år av tiden min, ettersom rørlegger bestandig har vært det jeg vil bli.

 

Hadde også vært greit med noen erfaringer på det å bytte utdanningsvalg. Siden jeg har søkt VG2 Kjøretøy, lurer jeg på hvordan jeg må gå fram for å skifte til VG1 byggfag.

 

Lurer også mye på hvordan foreldrene mine kommer til å reagere, ettersom jeg tror de kommer til å mislike at jeg flytter for å gå de siste årene på videregående.

 

En siste ting jeg lurer på er hvordan utdanningsprogrammet ser ut for rørleggere?

Hadde vært greit med en oppsetning liknende dette f.eks:

 

VG1 Byggfag -> VG2 Rørleggerfaget -> VG3 Rørleggerfaget - > 3 år i lære osv.

 

På forhånd takk

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Heisann du!

 

Er det ikke lurere å "kaste" bort et år på å begynne på VG1 igjen for å bli noe du vil, isteden for å fortsette med det du holder på og "kaste" bort flere år (med jobbing) på noe du kanskje vil angre på? Siden du angrer på at du valgte elektro, og du kjenner at du vil jobbe som rørlegger, så er det kanskje lurt å begynne på VG1 igjen. Du kan jo også gå videre fra elektro til å bli industrirørlegger.

 

 

 

Holder selv på å utdanne meg som rørlegger. VG1 Bygg og Anleggsteknikk -> VG2 Klima,Energi og Miljø -> To år i lære= rørlegger :)

 

 

 

Heisann du!

 

Er det ikke lurere å "kaste" bort et år på å begynne på VG1 igjen for å bli noe du vil, isteden for å fortsette med det du holder på og "kaste" bort flere år (med jobbing) på noe du kanskje vil angre på? Siden du angrer på at du valgte elektro, og ettersom du kjenner at du vil jobbe som rørlegger, så er det kanskje lurt å begynne på VG1 igjen. Du kan jo også gå videre fra elektro til å bli industrirørlegger.

 

 

 

Holder selv på å utdanne meg som rørlegger. VG1 Bygg og Anleggsteknikk -> VG2 Klima,Energi og Miljø -> To år i lære= rørlegger :)

Lenke til kommentar

Btw.. Tror ikke foreldrene dine vil reagere så mye. Kanskje de misliker det litt, men a man's gotta do what a man's gotta do. Hva annet kan de gjøre hvis du ikke har andre muligheter enn å flytte et stykke for å gå på skole?

 

Btw.. Tror ikke foreldrene dine vil reagere så mye. Kanskje de misliker det litt, but a man's gotta do what a man's gotta do. Hva annet kan de gjøre hvis du ikke har andre muligheter enn å flytte et stykke for å gå på skole?
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...