Gå til innhold

Funmaps på css


Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Skriv mg_ eller deathrun_ dr_ Istedenfor eksempel de_ cs_ fy_ (change filter og "mp_" så kommer mg maps opp :)

 

Mg = Mulitgame maps alså veldig random maps,gøy om du er lei våpen og vil spille andre spilemåter som eksempel "zombie mod" moro :)

 

Deathrun maps er også å anbefale, er mario/simpsons og mange andre kule maps!

 

Det er 2-3 slots på terror (normalt 2) og 40-50 på ct

 

Deathrun maps er som navnet sier! prøv å kom gjennom alle feller på bretta

 

CT skal gå fra start til mål,og ungå å falle eller bli tatt av ei felle (Som er mange av! du må spille brettet noen ganger for å huske kor fellene er, kva dei gjør,stort sett dauer du..første gang,anbefaler eg at du ikke løper først,men står bak andre,da ærer man fort kor fellene er! bunnyjump er en stor fordel,men Terror kan løpe 3x fortere på noen brett (kjipt om en ct er langt foran og t ikke har mulighet å ta en igjen)

 

 

Det er alså folk som er på T laget så aktivere fellene,på mange maps kan terror team se ct,men ct ikke terror ( wallhack :p )

 

Men ingen har våpen utenom kniv. Om en/flere ct kommer til mål eller enden,kan som oftes man velge "knife" "awp" eller "noob"

 

kniv er knivbattle, awp er awp vs kniv...feigt ja,, Og noob er selvsagt for noobs.... maskingevær vs kniv,men terror er låst inn i et lite glassbur ct bare kan se...så tror bestemor hadde klart det.

 

Stort sett er det vanskeligt å komme helt i mål om ikke en av to spillere driver å kødder...dvs aktiverer alle fellene uten mening.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...