Gå til innhold

Hvilken ny mobil OG hvilken mobilleverandør skal jeg velge?


Anbefalte innlegg

Denne kombinasjonen lurer jeg veldig på da det finnes flere mobiltelefoner å velge mellom på markedet nå enn noensinne tidligere. Mobiloperatørene har også mye kraftigere og mer varierte mobilabonnementer nå enn før.

 

Jeg har sett litt på Iphone 3G S, men også på Nokia 5880. Jeg skriver MANGE sms hver dag, og det blir kanskje litt dumt å kjøpe en touch-telefon når set er super-tregt å skrive sms på dem. Noen tips her?

 

Netcom har et abonnement som heter iTalk Large til 999,- pr. måned.

 

Jeg har ikke så mye viten om mobiler og internett, så mitt STORE spørsmål da blir:

 

* Trenger jeg Netcom iTalk Large til tusen spenn i måneden når jeg bare kan surfe på gratis trådløse nettverk istedenfor? De finnes jo "overalt".

 

 

Mvh.

Thomas

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei.

 

Tror ikke det finnes noe ultimat svar for dette her. Man må jo se på ting som hvor mye man ringer/sms/mms, hvor mye penger man vil bruke på ny mobil, om jobben kan bidra (og kanskje man "må" bruke en spesiell leverandør da..), hvilke mobiler det er snakk om og igjen - ut ifra det, hvem det lønner seg å binde seg til.

 

Bruker selv en Nokia 5800, går rimelig raskt å skrive sms med den etter å ha blitt vandt til det. Kunne godt tenkt meg en HTC Magic eller Hero, men for min egen del synes jeg det er rimelig tullete å betale 4-5 tusenlapper ut av egen lomme for noe slikt. (Skulle derimot jobben subsidiere litt blir saken en helt annen). Men det kommer jo helt an på personen.

 

Et godt sted å begynne er å finne ut hvilken mobil man vil ha.

Deretter se på telepriser.no eller lignende og finne ut billigst mobil + abonnement over et år.

Som du sier, wi-fi finnes "overalt", men det spørs jo litt på hvor du befinner deg da.

 

Italk large til 1000kr måneden? 12.000 kr for ett år? Det synes jeg var jævlig dyrt. :-p (Vet at Iphone bruker litt data-trafikk men ikke så mye..) Hvis du surfer lite er sikkert small versjonen mer enn nok?

Endret av VinterUlv
Lenke til kommentar

Si at jeg får meg iPhone 3G da, for å ta et eksempel.

 

Hva med en komboløsning på abonemmentssiden?

 

Netcom FreeText 298,- pr. mnd. + Netcom iConnect FriTid til 99,- pr. mnd.

 

Da får man jo gratis sms/mms (som jeg bruker mye av) og gratis surfing på mobilen mellom kl 17.00 og 08.00 - Bra løsning? :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-376f9
At man kan kombinere abonnement er nytt for meg... Med mindre du har tenkt å bytte sim-kort hver gang du skal surfe, da. Virker meget upraktisk.

Går helt fint. Du kan få bredbånd fritid (eller hva det nå heter) som tilleggstjeneste til (nesten) alle abonnementene til NetCom. Ett sim-kort, samme nummer.

Lenke til kommentar

Når det gjelder operatør, klasker jeg til og sier NetCom. Telenor er superdyre og jeg vil ikke anbefale det til noen med mindre de bor et sted hvor det ikke er NetCom-dekning. Tele2 har veldig gode priser på sine abo, men der har du utrolig lite utvalg av tilleggstjenester. NetCom derimot, har blitt utrolig gode. Ikke bare har de gode priser på sine abo, men de har også flusst av tilleggstjenester som passer de fleste, og de gir god sponsing ved kjøp av mobiltelefon.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...