Gå til innhold

Skjermproblemer i Windows 7RC1, Acer Aspire 5920G! Trenger hjelp?


Anbefalte innlegg

Hadde nettopp installert Windows 7 RC 1 og installert dei nyaste Nvidia-drivarane også etter eg skulle starte Red Alert 3 vart skjermen svart og eg måtte starte på nytt. Når eg då starta på nytt var skjermen oppdelt i "6 små skjermar" med ein svart strek i midten. Windows ville ikkje starte heller. Testa då Ubuntu linux frå ein minnepinne, men det var same problemet som du ser på skjermbildet nedanfor

 

439233.jpeg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-rOwOH6vg

Har du overklokka skjermkortet i maskinen?

Hvis du har samme problem ved bios-logoen og i linux, så tyder det på at du har fått en hardware feil. Du kan prøve å resette alle instillinger i BIOS-et, i tilfelle skjermkortet på et vis oppererer ved feil klokkehastighet.

De problemene du viser på bildet minner stort om problemer som oppstår ved overoppheting/for stor eller liten klokkehastighet eller feil volt til skjermkortet. Slike instillinger skal gjenopprettes etter en omstart ved overklokking. Du kan kanskje til og med ha svidd istykker komponenter i skjermkortet ved spilling siden det var da du fikk problemet. Sjekk til at kjølevifta i pcen sviver når du starter maskinen.

Hvis du ikke selv har overklokka eller endra hardware instillinger til skjermkortet, og vifta i pc`en sviver ved oppstart, er det stor sansynlighet for at skjermkortet bare har tatt kvelden. Lever pc`en til reperasjon da slike hardware feil som ikke er selvforskyldt er reklamasjon/garantisaker.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...