Gå til innhold

Tur til Tyrkia i sommer. Side eller Cesme. Erfaringer?


Anbefalte innlegg

Hei. Familien min og jeg (far 51, mor 48, søster 13, og jeg 16) har planer om å tilbringe to uker av sommerferien vår sammen i Tyrkia. Vi har aldri vært der før, men har sett oss ut to steder: Cesme og Side(det blir bare en av dem). Vi er en veldig stille og rolig familie, ikke ute på kvelden å fester. Dagene består for det meste av å slappe av på stranda, ligge ved bassenget, ta oss noen turer hvis det er noe å se/oppleve, og på kvelden tar vi en tur inn til byen for noe å spise.

 

Det jeg da lurer på er om Cesme eller Side er noe for oss? Vil også høre deres erfaringer med stedet/stedene. Både positive og negative. Beliggenhet, støvnivå, strender, gå avstander, ting å se/oppleve osv..

 

Er det andre steder dere anbefaler som kanskje hadde passet oss bedre? Vær så god :)

 

Takker gjerne for svar ;)

Endret av cebter
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hae vært i side.. det er et veldig "øde" by... du må gå et stykke til stand som er veldig fin sandbunn på(hvertfall der vi lå) men det kommer bølger i løpet av dagen.. byen er ikke allhverden å skryte av.. etter 1 kveld har du så og si gått igjennom alle butikker du kan komme igjennom:P

 

men marmaris har jeg også vært.. vet du ikke har det i tankene men sier litt om det alikavell..

det er en by som er en av de fineste... har vært der 4 ganger og vært like fornøyd hver gang... fin strand litt steinete i vannet men fin sand oppe... veldig greie og morsome folk.. masse butikker å mye å se på.. blant annet har de en stooor havn med massse båter... alt fra små fiskebåter til de gigantiske luksus båtene... de har også veldig stort og godt tilbud til vannaktiviteter som vann scooter, paragliding, banan, tube.. osv. (har selv prøvd paragliding! det må bare oppleves!!) du kan også ta en halvtimes tur inn til ishemeler (vetsje kossen det skrives)

 

så det skjer mye mer i i marmaris enn side... som sakt har vi reist 1 gang til side 4 ganger til marmaris... det sier vell litt?? og vi er samme familie.. meg 15 søster 18 mamma 40 og stefar 50...

 

 

lykke til med reisen;)

Lenke til kommentar

kas by tenker du på då?

de sier ferre å ferre reiser til marmaris og tyrkia så det er sikkert betydelig mindre folk enn før...

det er ganske folksomt om kveldene.. men sånn e jo å regne med... på stranden e det bare å være litt tidelig ute så får du den plassen du ønsker;)

så det er ikke for mye eller for lite syntes jeg då;)

Lenke til kommentar

Cesme var fantastisk da jeg var der. gode resturanger og ikke fulle badestrander. ischmir er egentlig ikke å anbefale, var ikke stort og se der egentlig. men skal du til tyrkia må dere besøke tyrkisk bad. (variant med massasje og badstu)

Like utenfor cesme ligger det en laaang sandstrand med aktiviteter.

Ta en båttur over til Chios og gå langs strandpromenaden en tur. masse cafeer og "barer" lang luksusbåter og hurtigferger.

 

Absolutt oog anbefale!

Endret av thech
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...