Gå til innhold

"Stjele" solgt RuneScape bruker!?


Anbefalte innlegg

Hallo. Ber at dere vennligst ser bort i fra at det er snakk om RuneScape-spillet her da jeg vet at spiller ikke er særlig populært blant allmennheten.

 

Okey, for et par måneder tilbake solgte jeg en Runescape brukerkonto til en person jeg ikke kjenner. Denne personen overførte 200,- til min konto. Hvis jeg skulle klare å "gjennoprette" denne brukeren, altså, nullstille passord og gi meg tilgang til den, ville dette vært mot norsk lov? Er det ulovlig i norge? Er det i mot regelverket?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det kommer helt an på hvilken side du ser saken fra.

 

Det er ikke tillatt etter Runescape sine brukervilkårene å overføre rettighetene til kontoen til en tredjepart. (We grant account holders a non-transferable license to use Jagex Products)

 

Men siden du nå har inngått en kjøpsavtale hvor denne rettigheten har blitt overført så vil det være tyveri eller bedrageri om du trakk tilbake tilgangen til kontoen (produktet) uten å tilbakeføre kjøpesummen.

 

Så ja, det er ulovlig i Norge og ja, det er imot regelverket som danner grunnlaget for lisensen hvis konto er basert på.

 

Edit: Om det ikke skulle vært lov så ville det iallfall være moralsk forkastelig.

 

Du sier selv "stjele" og du stiller spørsmålet så da bør det si seg selv at dette ikke er noe man burde gjøre, synes du ikke?

Endret av BlueEAGLE
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...