Gå til innhold

Google Apps på eget domene


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg ønsker å benytte Google Apps og gmail på mitt eget domene, men trenger litt hjelp.

 

Jeg har i dag domene og webhotell hos en host (som jeg er misfornøyd med). Hvis jeg skal ha mail hos google, kan jeg da si opp begge deler, eller må jeg fortsatt ha domenet hos en host?

 

(Er det forresten noen som vet om en enkel og bra host for .cc-domener?)

 

 

Anta at jeg må ha en host for domenet, men at Google har web-hotell funksjonen, kan jeg da bare bytte host for domenet, og deretter sette opp Google Apps som mail-host?

 

 

Trenger hjelp!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har lang og god erfaring med surftown.no. De kjører php safe-mode ON, så det bør du se på før du velger. Kommer helt an på hva du tenker å gjøre.

 

Jeg har mail på surftown, og har enkelt og greit satt opp gmail til å hente mailen derfra, og sende mail som om det kom fra [email protected]

 

For resten av APPS biten må jeg si meg enig med første svar - jeg skjønner ikke helt hva du mener, eller hvorfor du ønsker det knyttet mot noe domene.

Lenke til kommentar
For resten av APPS biten må jeg si meg enig med første svar - jeg skjønner ikke helt hva du mener, eller hvorfor du ønsker det knyttet mot noe domene.

 

jeg svarte pa dette i min post

 

 

Takk for alle svar!

 

Har nå følgende oppsett:

 

Domene hos godaddy.com, e-post via Google Apps, med MX pekere til Google. Fant mange gode brukerguider på nett, og fikk det til rimelig greit. Eneste jeg savner med google apps er muligheten til å velge premium løsning for kun en bruker. Slik det er nå må jeg velge premium for alle brukere på domenet, det blir 270,- pr bruker per år.

 

Surftown ser bra ut, og har oversiktlige hjemmesider, i forhold til godaddy, men de var litt dyre.

 

(Forøvrig, one.com tar ikke .cc domener.)

Endret av volvo944
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Jeg må slenge meg på og si at dette er genialt. Har kjørt mail på mitt domene via google apps i ca 2 måneder nå. Det er også mulig å laste opp brukernavn og passord til google vha cvs-filer, slik at du kan legge til flere brukere på én gang. Litt synd at du må betale for premiumutgaven for å få direkte active directory-integrering da.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...