Gå til innhold

Rester etter java


Anbefalte innlegg

Så, jeg har slettet filbanen til java, men det ligger enda spor etter programmet som jeg ikke får tak i. Kontrollpanelet har enda et ikon for javafx, og under "fjern\endre programmer" finner du enda java oppdatering 13. Desverre er begge like døde, ikonet på kontrollpanelet er bare et ikon, og "fjern\endre programmer" får ikke til å fjerne oppdateringfilene.

 

Disse restene hindrer meg i å installere java på nytt, da installeren ser ut til å sjekke etter noe blant disse sporene og tror java er installert allerede. Da spør den om jeg vil installere på nytt, for så å gi opp og ikke gjøre noe som helst. Problemet er at det er for mange filer til å installere på nytt, og for få til å fjerne dem!

 

Hvordan fikser jeg dette? Jeg har litt lyst på java liksom :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har samme problemet.. ccleaner fungerte ikke :roll: Kjører ccleaner i ny og ne på alle PC-ene mine.

Får feilmelding om jeg prøver og innstalere på nytt eller oppgradere, og ingenting skjer om jeg prøver og slette det via kontrollpanel. Jævla dritt :confused:

Endret av RamboEinar
Lenke til kommentar

Jeg ser nå at jeg har en haug med filer og mapper som er skrivebeskyttet. Jeg regner med det kan være et problem for javainstallatøren da... Men jeg får ikke slådd skrivebeskyttelsen av! Jeg har den aktive brukeren min som eier av mappen, men når jeg setter av SB så jobber maskinen med å skru av for alle underfilene og viser boksen for beskyttelse som blank. Når jeg da åpner egenskaper for mappen på nytt så er beskyttelsen på igjen!

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t8fn5F

HAr du prøvd å laste ned offline versjonen av java. Høyreklikke og velg kjør som administrator?

Hvilke feilmeldinger kommer da opp?

Lenke til kommentar

Etter å ha prøvd tusenvis av forskjellige ryddeprogrammer, inkludert CCleaner, windows registry removal tool eller noe, regseeker og revo uninstaller kom jeg over en som endelig virket. JavaRa fjerner java, og kun java, og det gjør den og! Google JavaRa, fjern dritten og installer oppdatering 14, som er nyeste.

 

Gudd løkk!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...