Gå til innhold

[Løst]Jeg fikk gratis frokostblanding. Hva bør jeg gjøre?


Anbefalte innlegg

I går da jeg gikk til min lokale dagligvarebutikk for å kjøpe godteri, kom det ei dame og sa "Hei, vil du ha forkostblanding, helt gratis?" "Okei... takk," sa jeg. Jeg var litt forbauset, jeg er ikke vant til at folk deler at noe sånt (eller noenting) gratis, men jeg fikk to små pakker med Crüsli sjokolade, som jeg aldri har sett eller hørt om. Hun hadde visst mange av disse pakkene, jeg så at flere tok dem imot og da jeg kom ut igjen fra butikken spurte hun om jeg ville ha enda en pakke. "Nei, takk," svarte jeg. Jeg nølte litt med å svare, hun var virkelig oppsatt på å bli kvitt disse pakkene.

Nå lstår disse pakkene i skapet på kjøkkenet og jeg lurer på om jeg bør smake på dette, for jeg er litt skeptisk til ting som er gratis. Er dette noe lureri? Hvis jeg smaker på dette, vil jeg være plaget av oppkast og flytende avføring? Vil dama komme og kreve sjelen min om ti år? Hva om noen andre i familien finner på å spise det?

 

Hva bør jeg gjøre?

 

Forresten, så aner jeg ikke om dette var rett sted å poste dette. Beklager på forhånd, om tråden skulle vært et annet sted.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gratulerer med en fantastisk emnetittel :)

Jeg skjønner du ikke er vant til gratis smaksprøver. Her jeg bor er det et ganske vanlig fenomen. Det fungerer slik at når en matvareprodusent lanserer ett nytt produkt eller vil øke salget, kan de dele ut gratis smaksprøver slik at folk får øynene opp for produktet. Liker de det vil de (forhåpentligvis) bli en forbruker av matvareprodusentens produkt etterpå.

 

Så for å svare på spørsmålet ditt: Jeg vil anbefale deg å helle posen, evnt. begge, hvis de er små, i en skål, tilsette melk og ete frokostblanding! Helt gratis! God fornøyelse ...

Lenke til kommentar
Det er jo du som må bestemme. Var dama tvilende til det hun gjorde? Så hun ut som en uteligger? Var hun fra et selskap?

 

Hun virket ikke tvilende. Om hun var fra et selskap vet jeg ikke. Hun så ut som ei standard ung dame, blondt hår, oransje og hadde store solbriller.

Lenke til kommentar
Det er jo du som må bestemme. Var dama tvilende til det hun gjorde? Så hun ut som en uteligger? Var hun fra et selskap?

 

Hun virket ikke tvilende. Om hun var fra et selskap vet jeg ikke. Hun så ut som ei standard ung dame, blondt hår, oransje og hadde store solbriller.

Som i oransje hud? :!:

Lenke til kommentar

Du har selvsagt helt rett i å være paranoid.. De(Firmaet) prøver ålure deg til å bli avhengig av deres sjokoladefrokostblanding, slik at du bare må ha det hver dag. Om du spiser dette er det samme som å selge sjelen sin, kast det fort som f***. Ikke la disse store amerkanske firmaene styre hva du skal spise, ja selv om det er gratis.. Husk en leveregel, intet er virkelig gratis her i verden, du må på en eller annen måte betale for det..

Lenke til kommentar
hvis noe er for godt til å være sant, som feks gratis, er det som regel det.

 

Ingen som har sett "the real hustle" på BBC 3?

 

.....

 

 

Er du virkelig seriøs?

Det kalles en smaksprøve, altså en gratis prøve på en vare som kommer til å bli publisert senere. Nesten litt sørgelig at du lager en tråd om det... I butikken der jeg jobber kommer det folk fra ulike firmaer og deler ut smaksprøver annenhver uke. Tro meg, det er helt sikkert ingen som er ute etter å forgifte deg.

Lenke til kommentar

3 mener jeg bør spise frokostblandingen, 1 mener jeg bør kaste den, 1 mener jeg bør røyke den og 1 mener jeg bør kontakte politiet.

 

Jeg har bestemt meg for å smake på frokostblandingen, med forbehold om at jeg holder Yohan, Überadri og stienj rettslig ansvarlig hvis det oppstår komplikasjoner.

Lenke til kommentar

Hvis det ikke var meningen at hun skulle stå der å gi ut smaksprøver, så hadde vel betjeningen kastet henne ut for lenge siden. Det var vel ikke sånn at hun dro frokostblanding-pakkene opp av håndveska hver gang det kom noen forbi;P

At hun virket litt stressa kan ha noe å gjøre med at hun sikkert var dritt lei av å stå der å dele ut, da hun sikkert hadde mange...sikkert derfor hun også gav deg flere, slik at hun skulle bli fort ferdig;)

 

Hva het den frokostblanding pakka egentlig?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...