Gå til innhold

Trenger hjelp til å finne et gammelt ukjent TBS spill


Anbefalte innlegg

Hei nå i det siste så har jeg lett etter et turn based strategy game som jeg ikke greier å få ut av hodet å har glemt navnet på så jeg trenger litt hjelp.

 

Spillet har rimelig dårlig grafikk å ble sikkert utgitt mellom 1997-2000 å man kan velge mellom å være mennekser eller mange andre sære å rare raser, alt foregår under jorden men man kan finne sånne greier hvor man kan gå dypere eller høyere under jorden, man starter med en borg å en drille maskin som kan drille etter mineraler som man trenger for å bygge units å man kan forske på ting som sverd riffler å til slutt rocket launchers å sånt,det finnes forskejllige typer minneraler som jern å crystral men man må kunne forske på det for å drille det å når man kan så kan man bestemme om våpene eller armoren eller drillemaksinen du lager skal være laget av det metallet.

 

slåsskampene foregår automatisk når du møter en fiende kommer du til battle screen hvor alle enhetene dine er lina opp på vær sin side av skjermen å kjører automatisk mot værandre å angriper automatisk. det er alt jeg husker fra spillet så om noen kjenner det igjen å kan navnet på det hadde jeg blitt glad.

Endret av abbyjr
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...