Jump to content
Sign in to follow this  
RIP

Regler ang. midlertidige parkeringsskilt

Recommended Posts

Yes, nå var det min tur til å få bilen tauet bort!

 

Har visst parkert ulovlig, men jeg lurer på noen regler angående skilting. Jeg mener det var veldig dårlig skiltet på stedet, noen som er en racer på skiltplasseringsregler?

 

IMG_0501.jpg

Det var i dette krysset jeg parkerte, min bil sto der den sølvfargede hondaen står nå. Det er et T-kryss, jeg kom fra veien til venstre. Dette var på onsdag, så selvfølgelig mandagskiltene, så også at det sto et skilt lenger borti gata - og antok det sto mandag på det også. Men det gjorde det ikke...

 

IMG_0505.jpg

Når man går bort til skiltet så ser man det står torsdag! Og da torsdagen kom var bilen min borte jeg og jeg 3100kr fattigere.

 

Jeg trodde det skulle stå parkeringskilt i begynnelsen og sluttet av hvert kryss jeg. Man kan absolut ikke se hva som står på det skiltet fra midten av krysset uten månekikkert :(

Share this post


Link to post

Hvis skiltene var satt opp i henhold til forskriftert og regler (må stå i 24 timer i forkant) så er det lov den skiltingen der.

 

Du som bilist er pliktig til å rette deg inn etter skiltingen, og det er skiltet i den kjørebanen du parkerer du skal forholde deg til, ikke andre skilt. Slik jeg ser fra bildene så står det faktisk to skilt borti der. Og ja, det er ditt ansvar å finne ut hva som står på skiltene.

 

Dette er heller ikke noe poeng å klage på, med mindre skiltene ikke har blitt satt opp på riktig måte (24 timer i forveien er vel kodeord her). Med andre ord det må gå 24 timer fra skilt er satt opp til de henter din bil.

 

Faktisk trenger man heller ikke skilte på begge sider av skiltet, holder med å skilte dette i kjøreretningen.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...