Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan runker man/dere?


Gjest Runkemannen

Anbefalte innlegg

Gjest Runkemannen

Okei gutar, er litt usikker på dette så tyr til diskusjon.no for svar :w00t:

 

Når jeg runker (Trang forhud, den dekker hodet fullstendig hele tiden) så pleier jeg å masere penishodet (jess, med forhuden over) til jeg kommer. Dette tar veldig lang tid, og noe sier meg at dette er feil fremgangsmåte.

 

Noen som har noen tips til en mer "effektiv" måte å runke på med forhuden trekt over penishodet? Evt, om jeg tar en operasjon og fikser forhuden, eller klarer å strekke den bak, hvordan runker man da? Har hørt at man skal trekke forhuden frem og tilbake over hodet eller noe..

 

Hvordan gjør man hva, og hva gjør dere?

 

:cool:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvor gammel er du? Om du akkurat har oppdaget runkingen kan det godt hende forhuden blir litt løsere etterhvert. Eventuelt kan du få en slags krem hos legen som hjelper på det. Om intet av det hjelper trenger du en liten operasjon, eventuelt omskjæring.

 

Stikk en finger opp i ræva og masser prostata.

Lenke til kommentar

For å løse opp forhuden kan du strekke på den. Prøv å trekke den litt lenger bakover enn den går hver gang du er på do f.eks, så burde den være ute på et par uker.

For å runke tar jeg tak ca midt på penis, og drar forhuden først tilbake, og så fremover, og så bakover... ja du skjønner. Tror dette er veldig "standard" metode.

Lenke til kommentar

jeg hadde også trang forhudet sånn at jeg ikke kunne dra den over hodet å da ble jeg anbefalt av lege å omskjæres noe jeg gjorde å alt ble mye bedre^^(ikke de 2 første ukene de var jævlige) så jeg anbefaler deg omskjæring trådstarter

 

Samleie kan også være veldig ukomfortabelt hvis forhuden er for trang

Endret av abbyjr
Lenke til kommentar

Jeg hadde selv trang forhud, når jeg først oppdaget at den greia der nede hadde flere funksjoner enn til å tømme urinblæra.

 

I starten kunne jeg så vidt skimte hodet på penis, og det var ubehagelig å trekke forhuden bak. Så jeg holdt meg til å runke med å stramme hånden rundt hodet og rett og slett "massere" det med runkebevegelser, mens forhuden fortsatt var over.

 

Jeg fortsatte å tøye/runke på denne måten. Litt etter litt kom forhuden lenger bak, jeg kunne se mer og mer av hodet. Og en vakker dag klarte jeg å dra den helt bak. \o/

 

 

 

Ps: Eneste tissefantene jeg hadde sett (annet enn min egen), var de i pornofilmer. Så når jeg fikk forhuden bak, var jeg sikker på at det var noe galt med penisen min, siden jeg hadde en string der som "hindret" forhuden, og at jeg måtte oppsøke lege for å fikse det. Hvis dette skulle hende med deg, ikke fortvil - det er helt normalt! (skulle ønske noen hadde fortalt meg det :p)

Lenke til kommentar
Gjest Guest_TS_*

Haha x)

 

Jeg får jo forsåhvidt forhuden helt bak i slap tilstand, og ganske langt bak når den er erigrert. Men kan ikke akkurat si at det ligger så mye nytelse bak det, da det føles som om strengen skal ryke (hva skjer da oO?) og forhuden revne. Har jo tøyd litt opp igjennom, men kanke si det har hjulpet så mye.

Lenke til kommentar

En venn av meg greide å ryke strengen sin, det blødde som faen, men gikk bra. Han gikk til lege, og det eneste var at han ikke kunne bruke den på noen uker. Fikser seg selv.

 

Til TS: Jeg har ikke trang forhud, har aldri hatt, så vet ikke helt. Men det er er stimuli av penishodet som til syvende og sist sikrer orgasmen. Men egentlig, når jeg runker, så holder jeg på selve penis, omtrent uten kontakt med hodet, og bare drar huden litt opp og ned ganske raskt på en måte (begynne sakte da). Ellers kan det jo selvsagt variere, er ofte digg å bare ta hodet også.

 

Men foreslår at du begynner forsiktig med å dra forhuden ned, og så vil den vel etter hvert ikke være så trang?

Lenke til kommentar

Jeg lurer på noe angående de som har tatt omskjæring pga. trang forhud. Altså, jeg tok en operasjon da jeg var liten. Tror dem kappet strengen og gjorde den lenger. Men hva gjøres under omskjærings operasjoner pga. trang forhud. Omskjære er jo det å kappe av forhuden helt right? Det hadde jeg ALDRI gjort.

Endret av fteff
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...