Gå til innhold

Kritikk på Første/andre webdesign


Anbefalte innlegg

Hei..

 

Har laget mitt første eller andre design , litt usikker..

 

har ikke kodet det enda, men har et bilde.

Siden er ment å representere meg som webutvikler, har lite peiling på webdesign, så trenger litt veileding.

post-186470-1240160944_thumb.jpg

Tåler kritikk dere har å gi! :) Er 14 år!

 

Takk for all kritikk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei,

 

header og toppmenyen er vel i og for seg grei. Navigeringsknappene er ikke spesielt spennende, men de duger. Ville ha valgt en annen måte å separere lenkene; akkurat nå står de for tett inntil hverandre.

 

Bakgrunnsfargene til de to innholdsrammene mener jeg har en for sterk og dominerende farge. Du kunne også prøvd å slå dem sammen.

 

___________

 

Hvis du ønsker å fremstå som webdesigner, er det viktig med et helhetlig design, både rent grafisk, men ikke minst også innholdsmessig. Siden du nevner at du ikke har veldig mye erfaring med webutvikling, kan det være lurt å starte med noe enklere, slik at du gradvis bygger opp full forståelse for blant annet HTML og CSS.

Lenke til kommentar
Hvis du ønsker å fremstå som webdesigner, er det viktig med et helhetlig design,

Ønsker ikke å fremstå som webdesigner, men webutvikler

 

Helt greit, litt lite tekst som får plass på sida? har du laget designet selv?

 

Har designet alt selv.

 

har endret litt,

Har valgt å ikke legge til tekst enda, da det ble enda verre.

post-186470-1240256882_thumb.jpg

Endret av LaCrouX
Lenke til kommentar

Her må det jobbes med farger og typografi. Selve headeren var helt grei i seg selv, men resten av siden er ikke bra...hvis denne siden skal representere noen som "kan IT" ville jeg ikke tatt vedkommende seriøst. Det største problemet er fargene, de alt for sterke og det er brukt alt for mye blått. Typografi og sapcing er også veldig vikitg når det kommer til design.Man må vite hvordan siden kommer til å se ut med tekst ellers er ikke designet verdt noen ting fordi det er jo tross alt teksten som skal formidle det meste av budskapet på siden.

 

Den teksten i headeren "We can IT"er knapt leselig. Prøv å endre til hvit farge ev. med noe dropshadow eller border og dropp den runde formen rundt teksten fordi det blir rett og slett for mye runde former og det hele bare flyter sammen i ei smørje.

Et annet tips kan være å endre fargen på borderene til en mer nøytral gråfarge slik at selve boksene ikke skiller seg ut så mye. Siden ser veldig hard og statisk ut med de sterke fargene og siden blir også for ensfarget. Prøv å introdusere noen komplimentære farger (farger som passer sammen). For å finne en god fargepalett å jobbe med kan du bruke f.eks et verktøy som dette:

 

http://www.hypergurl.com/colormatch.php

 

Jeg ville også ha droppet den blå gradienten i headeren fordi menneskene i forgrunnen er ensfarget og dermed blir effekten litt overdrevet, du kan ev. tone det ned en hel del 20% opacity eller noe.

 

synes også det ser litt rart ut at den boksen til høyre(navigasjonsboks?) er nesten like stor som den til venstre (hovedinnhold?). Ville ha redusert bredden på boksen til høyre til det halve ca. Når det er sagt synes jeg det er et godt utganspunkt til å være ditt første/andre design. Øvelse gjør mester og forhåpentlig har du lært noe av den kritikken du har fått så langt.

Endret av Tha_Zaynt
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...