Gå til innhold

Data Kategorien trenger fler/aktive moderatorer!


Anbefalte innlegg

Hei kjære ledere av dette forumet.

 

1 april (jaja uheldig dato), satt jeg som vanlig å tittet igjennom diverse tråder innenfor data kategorien da jeg plutselig ser att KVTL har moderert en hel side under "Hjelp til kjøp og salg av data" delen. Det første som slo meg var att det var kommet en spammer, men jeg sjekket det jo opp å hei sann, en moderator som gjorde jobben sin.

 

Dette fikk meg til å tenke litt over saken, forumet her har da ikke vært regulert med "riktige" emner og gode tråder på lenge. Det kom som ett sjokk, KVTL ønsket att ting skulle bli gjort riktig. Det viste seg jo i etterkant att 95% av alle som ble snakket til ikke brydde seg eller gjorde noe med saken.

 

Jeg sendte også KVTL en melding for å høre hva han mente om saken. Jeg har lagt den med under en spoiler her:

 

Sendte:

 

Hei

 

Kan jeg spørre hvorfor du har satt en advarsel på så ekstremt mange poster i denne delen av forumet? Noen av de trengte det. Men det ser meget useriøst ut, føles useriøst. Når man tydelig ser att folk får hjelp og de som hjelper får all informasjonen ut av en post er det vel strengt tatt ikke nødvendig og moderere?

 

hilsen

Morten

 

 

Svar:

 

hei du.

 

Det er slik at man har regler på hvordan emnetittel skal være utformet i den delen av forumet. Når ikke det blir gjort, er det våres jobb å følge dette opp.

 

Det er ikke slik at vi vil være vrange, men vi vil hjelpe dere brukere å finne fram og ha det mest mulig oversiktilig. Det er ikke oversiktlig å ha et forum der alle topicer består kun av "Hjelp, jeg skal ha ny pc" uansett hvor mange som har hjulpet vedkommende.

 

Det er med andre ord for å få det mer oversiktlig for brukere og moderatorer vi gjør det på den måten.

 

MVH

 

KVTL

 

 

 

Sendte som svar:

 

Jeg er fult klar over dette. Men når det går en uke mellom hver gang en hel side blir moderert så ser det utrolig dumt ut. Du er enig i det? Enten må det gjøres konsekvent hele tiden, eller så blir det ett fortapt prosjekt.

 

Tror også dere må skru opp konsekvensene for hva som skjer om folk ikke bruker emnetittelen godt nok. Slik det er nå fungerer det faktisk om ikke emnetittelen er slik som den "burde" være, da folk har blitt vandt med det. Da trådene i denne kategorien svært sjeldent modereres for annet en helt nødvendige ting så mister man som du sier oversikten.

 

Derfor lurer jeg på om det skal fortsette slik det har vært nå med ca en uke mellom hver moderering (som da blir kjempe stor) som ikke fører til stort, eller en god gjennomgang hver dag (helst flere ganger per dag) for å få igang bruken av retningslinjene slik de er tenkt.

 

 

Svar:

 

Du har gode poeng, og jeg ser helt klart problemstillingen. Det ser absolutt ikke bra ut at man går over en gang pr. uke.

 

Men jeg kan dessverre ikke ta hensyn til det når jeg moderer. Men det at den delen trenger litt mer besøk av en moderator, er jeg helt enig i.

 

Det er også fullt mulig å rapportere en post som ikke fyller reglene, da vil det nok muligens bli reagert raskere.

 

MVH

 

KVTL

 

 

sendte som svar:

 

Føler egentlig att hele data delen av forumet er på litt halvtolv for tiden. Det er mange emner som verken følger regler eller retningslinjer. I mine øyne så er dette litt synd.

 

Over til kjøp og salg delen så er det meget bra ut du prøver å rydde opp litt, men som sagt så må det gjøres oftere. Jeg tror faktisk du vil få store bivirkninger av måten det blir gjort på idag iform av enda dårligere titler og sløve tråder generelt. Synd men sant.

 

hvem er det som egentlig moderer data delen av forumet for tiden?

 

Ellers så må jeg også skryte av jobben dere som moderatorer gjør på andre deler av forumet som er svært ryddige og er artige å lese seg igjennom. Godt jobbet der! (Skryt er minst like viktig som mindre positive tilbakemeldinger smile.gif )

 

 

fikk som svar igjen:

 

Hei igjen.

 

Takk for det.

 

Jeg vet ikke hvem som henger i data for tiden, jeg er ihvertfall mest i samfunn og trafikk. Men hvis det er slik at det er lite moderering i data, så burde du lage en tråd om det i tilbakemeldingskategorien.

 

Vi er faktisk avhengig av slike meldinger for å lage et bedre tilbud til brukerne våre, og rapporteringspanelet vårt er en av våres vktigste verktøy.

 

Det er også utlyst nye moderator stillinger, så man skal ikke se bort i fra at det kommer noen flere i data heller.

 

MVH

 

KVTL

 

 

 

Vel, som jeg skrev over i mine meldinger til KVTL så er skryt like viktig som ros, derfor vil jeg si att KVTL har gjort en god jobb i data delen av forumet i det siste. Men h*n klarer selvfølgelig ikke dette alene. De fleste kategoriene følger fremdeles ingen retningslinjer og det kan gå svært lang tid før en tråd blir moderert etter att den er rapportert.

 

Jeg er selvfølgelig klar over att dere har mye å gjøre, men når jeg titter innom andre deler av forumet så ser jeg att det er ryddig og fint. Da kan vi vel konkludere med att det burde være mulig i data delen også?

 

Det jeg håper å få svar på (gjerne forbedringer også) er om forumet skal moderes mer, få folk til å følge retningslinjene og att rapporter blir tatt tak i.

Som ett par forslag har jeg att forumet må moderes oftere, de som skal straffes bør straffes hardere og ikke minst en aktiv (gjerne fler) moderatorer.

 

Håper på tilbakemeldinger fra dere på toppen!

 

ha en ellers god påske :)

 

Hilsen

Mreinha

 

Edit: Leif

Endret av mreinha
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei :)

 

Hvis det er ting du mener vi bør ta tak i så skal en ta det videre. Jeg må vel egentlig si meg enig at det er kanskje liten dekning av faste brukere som henger i hardware/data-delen av forumet. Kommer du over ting så benytt rapporteringsknappen. Det er det en ufattelig stor hjelp for oss moderatorer og admins.

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Litt gammel tråd, men synes en tilbakemelding er på sin plass her.

 

Det skjer en del endringer i dataforumet framover nå, deriblandt flere moderatorer. Nylig fikk vi inn WheelMan som ny moderator. Og det kommer flere etterhvert, som hentes inn spesielt for å styrke oppfølgingen av dataforumet. Så bedre tider er på vei. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...