Gå til innhold

Mind Control i X-com UFO


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Litt off-topic, sorry, men hvor fikk du tak i den versjonen du har? Har selv en windows versjon av spillet, men det går altfor fort.

Jeg har aldri hatt det problemet. Senker bare speed på spillet, bevegelsene og musa så blir det bra.

 

Tilbake til topic: Du kan ikke forsvare deg. Men for å forhindre det kan du;

1. Drepe den alienen som gjør det. Det er som regel en høyere rangs alien som kan dette av typen Sectoid eller Ethereal.

 

2. Gjøre soldatene dine modigere. Det vil si drepe mange aliens. Mister du mange soldater er dette med på å svekke moralen.

 

3. La være å dra på Terror Site, de største UFO'ene og baser som inneholder Sectiod eller Ethereal. :p

Lenke til kommentar

er ikke noe vits i å angripe alien-baser sånn helt med det første. du bør iallefall ha researchet deg frem til power/flying armor, samt laser/plasma-rifler før du begynner å karnøfle dem.

 

sånn ellers.. kjøp deg sånne mini-tankser, la dem putre rundt i terrenget omkring flyet før du hiver folk av.. gå taktisk frem, spesielt når det er snakk om større alien-crafts. la 3-4 (team1) folk gå 5-6 ruter fremover, neste runde lar du 3-4 (team2) andre folk gå 5-6 ruter forbi dem. team1 har da nok TUs til å plaffe ned eventuelle aliens team2 skulle se. neste runde lar du team1 gå forbi team2, og sånn fortsetter du..

 

når du får blaster-bomb og -launcheren, lokaliserer du ufo'en og bomber den i bittesmå fillebiter, og så sender inn et par-tre folk for å moppe opp.

 

penger får du ved å produsere laser cannons (mener å huske det var den som gav høyest avkastning) og selge dem.

 

og, i større ufo'er, bruk stun-bomb'en på commanderen (som oftest øverst i ufo'en, ca. midt i). aliens helt øverst er som oftest av høyere rang, så pøs på med stun-bombs..

Lenke til kommentar

Psilocybe... Du er en skikkelig pingle. :p

 

Feigt å bruke mer enn 1 mann vet du vel. 2 maks hvis det er en Sectoid eller Ethereal base. :D

 

Husker mine gamle games. Folk med 100-200 missions og 1500-3000 kills. :D:D

 

Men tilbake til hvordan ikke bli kontrollert. Hvis du får øye på en fiende og ikke får drept han, så er det lurt å komme seg bak et hjørnet eller noe sånn at du forsvinner fra deres line-of-sight. På denne måten vet de ikke hvor du ble av og kan derfor ikke ta over/prøve å ta over folka dine.

Lenke til kommentar

Jeg har ganske bra folk nå ... kjøpte 30 med en gang så jeg fikk commander. Så jeg har 1 commander, 1 colonel, 3-4 captains, og sargents som hovedteam. Hvert mission så har jeg 4 rookies som jeg bare kaller for recon. Disse driter jeg bare i å sender ut først og står bak med gooo folka mine og skyter ned whatever de recon folka får øye på.

 

Hvis recon folka gjør det bra, blir til sargents og videre høyere rank, og de er også med i teamet. :)

 

Bruker også den tanken, veeeldig kjekk ...

 

Det med blaster launcher og harve ned ufoene hørtes bra interessant ut.

 

Nylig oppdaget jeg en genial taktikk med ufoene, bare ta de som er utenfør først. Og så bare minelegge utenfor dørene og vente til de kommer ut. De kommer omtrent bestandig. :):) hehe

 

Vanvittig bra spill altså. Er så digg. Gleder meg som en unge til UFO: Aftermath kommer :):)

Lenke til kommentar
Hmm. må dere bruke en slags patch eller no?

Jeg får ikke til å save :(

Når jeg skal loade, er det ingen savegames

 

Lastet du ned dos verisjon eller noe ? Har ikke vært borte i det problemet før. Se om det er noen kataloger eller filer i x-com mappa di som har skrivebestkyttelse ...

 

her er det en patch du kan prøve

 

http://f0dder.has.it/

 

Du burde også laste ned et program for å senke cpu ytelsen din. Jeg bruker turbo og det funker utmerket. Du finner dem her :

 

http://www.geocities.com/kulhain/

 

Lykke til ! :)

Lenke til kommentar

Som sagt tidligere, Psi-angrep fra Sectoids/Etherals blir ikke noe problem så snart man har fått bygd Psi-labben, hatt folkene der i 1 måned og deretter fått lukt ut dem med lav Psionic Strength (mindre enn 60-70) - enten sacke dem eller sende dem over til en annen base. Jeg pleier å ha en egen base for dem med lav Psi-Str, de kan ta oppdrag der det ikke er Sectoids eller Etherals (dette forutsetter selvsagt at Hyper-Wave Decoderen er bygd). Denne er også utstyrt med masse Fusion Defenses samt Grav & Mind Shield, slik at jeg ikke risikerer noen angrep.

 

Den virkelig store trusselen og irritasjonsmomentet etter min mening er uten tvil Chryssalidene (dermed også Tentaculats i XCOM 2 og Brainsuckers i XCOM 3). Jeg føler meg ikke noenlunde trygg for dem før jeg har fått Flying Suits eller når jeg har en soldat med sabla god Psi-Skill (da Chryssalids/Zombies har høy Psi Str).

 

Et lite tips til slutt: Med mindre man har hauger og berg med Elerium (f.eks utnyttet Base Attack-buggen), bør man avstå fra å bruke/produsere ting som sluker Elerium. Med dette mener jeg spesielt Fusion-kanonen for skipene, Hovertanken med Fusion Launcheren (mye smartere å bruke en soldat med Blaster Launcher, da du får masse ammo fra romvesnene) samt utstrakt bruk av Avenger-skipet (heller ha en kombinasjon av Firestorm (kun bevæpnet med Plasma Beam) og Skyranger dersom det er slakt med Elerium.

 

Ser også fram til UFO Aftermath kommer ut...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...