Gå til innhold

Sørlanet treger d-e-g.


Anbefalte innlegg

Ønsker du å sette opp Agders største temporære nettverk, eller bare passe på den største ansamligen av litt svette nerder? Kanskje du til og med syntes det er gøy å legge kilometervis med kabler? Det gjør hvertfall vi, og har gjort det flere ganger før, men i år skal vi ta det til nye høyder og trenger deg for å klare dette.

 

Vi er ikke kresne, det finnes en plass for alle, uansett alder. Foruten å få gratis tilgang til selve datafesten så får du også en ypperlig mulighet for å lære om alt fra snekring av paller til oppsett av avansert nettverk. Du vil bli kjent med mange flinke og likesinnede folk, som alle har en brennende interesse av å sitte foran PC-en i alt for mange timer, i et mørkt lokale som sikkert den gjeve kunstneren vil kalle trist, men som vi kaller fest!

 

Det faktum at du enda leser, burde jo være en indikasjon på at du burde oppsøke nærmeste epostboks og vise din interesse i form av en kortfattet mail til [email protected], eller hvis du er litt ”Web-2.0” så kan du ta kontakt med meg her på HW.no.

 

Vi ser spesielt etter, men begrenser oss ikke til, følgende:

 

Helpdesk

Du er en sosial og utadvent person. Helpdesk tar seg av all intern informasjonsflyt og ekstern. Dine arbeidsoppgaver vil typisk være videreformidling av informasjon, oppsøke informasjon og være en kontaktperson for alle deltakere.

 

Nettverk

Du har tidligere erfaring med oppsett av større nettverk og har god forståelse for hvordan et nettverk fungerer. Høyere utdanning innen nettverk er ikke å forakte.

 

Logistikk

Du har førerkort klasse B eller BE. Også veldig fint om har truck-lappen. Ingen absolutte krav utover det. Tidligere erfaring med f.eks. konserter e.l. er svært ettertraktet.

 

Support

Du er en sosial og utadvent person med en stå-på vilje. Over middels dataforståelse. En god lærevilje kan kompensere veldig mye for dataforståelse. Her vil du få svært god oppfølgning fra folk med god peiling på det meste innen data. Store muligheter for å lære!

 

Konkurranser

Du vil jobbe tett opp mot Helpdesk og tar deg av alt av konkurranser. Gjerne spesifiser hvis du er flink med dataspill eller har tidligere erfaring med å arrangere konkurranser på dataparty. Knall hvis du tørr å stå på en scene foran flere hundre folk!

 

Du trenger ikke nødvendigvis være en ”gamer”, vi trenger også kreative folk som kan ta seg av alternative konkurranser.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Veldig lite er fastsatt per dags dato, men stikkord er 500+ folk, Gimlehallen i Kristiansand, svært raskt Internett.

 

Det arrangeres i samarbeid med fritidsetaten og ungdomsutvalget. Kjernen av crewet har god erfaring fra tidligere større datapartyer, men vi trenger mer!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...