Gå til innhold

Minnekort til N-Gage QD?


Anbefalte innlegg

Har gravd fram min gode gamle N-Gage QD, som ikke bare er helt strøken, men også en relativt morsom telefon, selv om den mildt sagt aldri ble noen hit.

 

Har lekt meg litt med NES emulator på denne, det funker bra, men jeg skulle hatt et minnekort. Denne kan ta MMC-minnekort opp til 1GB etter hva jeg har lest meg til. Eneste problemet er at jeg sliter litt med å finne noe sted å kjøpe det fra.

 

Noen som vet om noe, eller kanskje har et liggende å slenge?

 

På forhånd takk. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-376f9

Mulig jeg er ute og sykler her, men er ikke MMC og SD nesten samme kort? 1 GB får du vel fortsatt kjøpt for en femtilapp, men det er vel bare et tidsspørsmål før de slutter å selge så små kort.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-376f9
MMC og SD er ikke det samme, dessverre. Ellers hadde det ikke vært noe problem. Har mange små SD-kort liggende. Men, takk for svar. :)

 

Må innrømme at MMC-kort ikke er mitt eksprtfelt akkurat, men jeg baserte meg på denne lenken , men det er meulig at det de mener er at bare det fysiske formatet er det samme.

Lenke til kommentar

Stemmer det. Husker også at de fleste (alle?) enheter som tok SD også tok MMC, men ikke omvendt. Husker også godt problematikken rundt dual voltage RS-MMC i sin tid på diverse Nokia-telefoner.

 

Får glane litt rundt på Ebay og se hva jeg finner. Er jo ikke noen krise, men tenkte nevøen min kunne ha det litt moro med denne. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...