Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

En annen kar forelsket i dama mi, hvordan takle?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skjønner egentlig ikke hvorfor dere skal si noe som helst til ham. Dere har vært sammen i to måneder, hva han mener, synes og føler er irrelevant. Han har ikke noe krav på å vite noe om hva du og dama di gjør, eller hvem hun er sammen med.

 

Gå og lei hender og kyss i nærheten av ham elns, det burde knuse alle eventuelle forhåpninger. Hadde jeg vært i dine sko hadde jeg heller ikke vært komfortabel med at hun skulle ha kontakt med ham, det er irrasjonelt, men man kan aldri vite. Be henne pent om å unngå enhver kontakt med ham. Og ikke stol på at hun automatisk skjønner hva du vil at hun skal gjøre, hvis det er noe som helst - si fra før problemer oppstår.

Lenke til kommentar

Du får bare krysse fingrene for at han ikke er en asosial sjalu jævel uten antenner som begynner å sende gnålete selvmordsmeldinger til dere på påskeferien (been there, vi hadde _2_ slike etter oss! Den ene var i tillegg klåfingrete og snek seg innpå rommet til dama mi mens hun sov! Og den andre sto på utafor her og prøvde å sprenge inn døra. Fakta faen).

 

Bortsett fra dèt, ville jeg ikke hatt all verdens bekymringer.

 

En slik situasjon er jo ikke noe spesielt for dere. Det skjer jo "hele tiden".

 

Jeg løste forøvrig problemet med å si HARDT i fra (måtte noen ganger til dog) til den ene. Tok med meg en kompis og tok han andre på fersken i å prøve å ta seg inn i leiligheten mens dama var alene hjemme. Jeg lover deg... jeg har aldri i verden sett en mann på 140kg + hatt sånn fart noen gang! Jeg ringte politiet etterpå og sjekket mine muligheter for anmeldelse, men gikk aldri så langt. Hr. 140kg+ er fortsatt litt frampå ved jevne mellomrom, men det hyrer å true med å "finn ei vedski å slå ihjel det"!

 

Jeg er en liten mann som knapt kan løfte min egen tannkost, men cluet er å ha det psykiske overtaket ;)

 

Dra på påskeferie og kos dere!

Endret av JKJK
Lenke til kommentar

Du trenger ikke å takle dette i det hele tatt faktisk. :) For trusselen i denne andre gutten er ikke-eksisterende.

Han har lagt alle kortene på bordet med følelsene sine, noe som gjorde at han la seg selv frem som en usikker pingle. Samtidig har dama di fortalt han allerede at følelsene ikke er eksisterende. Det er ingen gnist mellom dem, og det kommer ikke til å bli det heller.

 

Samtidig har du og dama bestemt dere for å "komme ut av skapet" som du så fint sier, og det viser jo bare at dama er sikker nok på sine følelser for deg, at hun vil gå offentlig ut med det.

 

Forholdet deres er safe, og du har ingenting å frykte. :)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Bra sagt brutal_mann. Begynner å bli et stort problem for meg at ingen skal vite noe.. Desverre kommer eksamen for oss begge om en uke, så vil ikke lage noe big deal om det, however sliter veldig med å holde det inne, blir ofte sint ettersom det er veldig uheldig for meg i mange situasjoner.

 

Btw, for å svare på hva tråden egentlig handlet om;

Er en stund siden hun fortalte ham det, og det gikk visst fint. Han tok det greit, men virker ikke som han gir seg, noe som er forståelig. Er ikke redd for han sånn sett, men begynner å bli kraftig lei av å holde det skjult. God grunn til å slå opp?

Lenke til kommentar

Ser ikke problemer. Slutt og inkluder denne personen i livet deres..

 

Man trenger ikke ta noe hensyn eller gjøre noe som helst, la han finne det ut på hvilken som helst måte han vil. Han har prøvd seg og fått avslag, så det burde jo ikke være noen overaskelse

 

Edit: ... er det pga denne personen forholdet holdes skjult?

Endret av Blunderguff
Lenke til kommentar

Nei, nå er det han og et par-tre andre som vet det. La oss si, de nærmeste vennene våre..

 

Grunnen til at hun vil holde det skjult er/virker som hun er redd for at folk skal baksnakke oss/henne. Etter jeg ble sammen med henne har jeg funnet ut at hun er ganske svak på den måten, og vel, det er et problem for meg. Jeg forstår frykten hennes, ettersom jeg heller ikke er typen som skriker "Jeg har fått kjæreste" dagen etter første kyss, men jeg har da lyst å kunne vise henne frem, pluss at det fører til uendelige problemer når det skal holdes hemmelig.

 

Ikke bare skaper det problemer, men jeg føler meg ikke særlig verdsatt når hun oppfører seg som om jeg er en hvilken som helst annen random gutt når vi er på skolen/buss/public. Jeg forstår at det antageligvis ikke har noe med det å gjøre, men jeg har ikke lyst på en kjæreste på deltid, dvs. bare hjemme.

 

hvis jeg tar hånda hennes når vi går i byen blir hun litt redd og blir ganske stiv.. Jeg forstår jo at det kanskje er nytt for henne osv, men faen heller var da til de grader da!

Lenke til kommentar

Holde forholdet hemmelig ?

Jeg kan se svært få grunner for dette, enda færre gode grunner for det.

 

Hvis dette er et probem for deg, noe som det virker som det er, snakk med dama om det,

hvis hun ikke vil gjøre det offisielt etter at du har forklart hva du synes om det så må det være ugler i mosen og du burde kanskje vurdere litt hvor du vil henn med forholdet.

Endret av MrHansen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...