Gå til innhold

Kjøpt Creative X-fi, finnes alternativ til Creative Centrale?


Anbefalte innlegg

Hallo!

 

Kjøpte meg ny mp3-spiller i dag og er stort sett veldig fornøyd med den. En Creative X-fi. Men programmet som jeg må bruke er Creative Centrale for å legge inn sanger osv på den er noe av det med tungvindte og lite funksjonsrike jeg har vært borti. Så spørsmålet er enkelt:

 

Finnes det alternativer til Creative Centrale? For det er forferdelig dårlig! Jeg får ikke spilt av sangene i programmet fra spilleren på PCen, og det henger seg opp hele tiden. I tillegg klarer den av en eller annen grunn ikke å organisere sangene i alfabetisk rekkefølge. Katastrofalt dårlig!

 

EDIT: Kan legge til at jeg er svært fornøyd med programmer som iTunes og Mediamonkey. Men de støtter ikke spilleren på samme måte, men om noen vet om noen plugins som gjør at de støtter det f.eks så hadde jo det vært topp!

 

EDIT2: Jeg får faktisk ikke spilt av sanger fra spilleren på PCen i noen musikkprogrammer? Verken Creative Centrale, Mediamonkey eller WMP? Hva kan det skyldes?

 

Mvh

Christian_

Endret av Christian_
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jo, det er klart det er det. Men det er da også en musikkavspiller i Creative Centrale, hvorfor kan jeg ikke spille av sangene på den? Tydelig at noe er galt når programmet henger seg opp? Har forsøkt på flere PCer med samme resultat. Syntes dette er merkelig. Skulle nesten tro det var noe med spilleren, men den fungerer jo helt toppers ellers...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...