Gå til innhold

Lukkede hodetelefoner til 1000+-


tobn

Anbefalte innlegg

Har et Grado SR60 fra før. Elsker lyden, men lei av støy og dårlig komfort.

 

Vil nå gå til innkjøp av et lukket sett som dekker hele øret. Komfort vil være det viktigste jeg ser etter. Lydkvalitet er en selvfølge.

 

Har sett på følgende eksempler: HD 215 og DT 770 Pro

 

HD 215 er mest aktuell for øyeblikket, da jeg ikke vet om jeg har råd til å bruke 1700 på headsett. Kan noen anbefale disse, evt andre med like kriterier?

 

tobn

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
noen?

 

Anbefaler deg å legge pengene i et Beyerdynamic DT770 Pro. Ville skaffet 80 ohms- utgaven da den koster minst og drives lett av det meste. Alternativt kan du jo vurdere 32 ohms - utgaven dersom du skal bruke den en del med mp3-spillere o.l.

 

Jeg har hatt disse hodetelefonene i snart 1 1/2 år, og de brukes daglig. Det jeg er mest fornøyd med er den detaljrike lyden hvor både mellomtone og diskant er godt gjengitt. I tillegg kommer den potensielt kraftige bassen bare som et pluss. Dette headsettet spiller lave frekvenser uten problem og gjengir alt fra akustisk bass til store eksplosjoner med stor detalj og kraft. Dette klarer den uten at du får følelsen av å ha en subwoofer festet rundt hodet.

 

Til sammenligning har jeg mange koss porta pro til forskjellige formål, ett sennheiser px200, ett senheiser cx300 og jeg har nå i en periode hatt Bose On - Ear (som koster 1700 kr). Bosen var vel det headsetet som var nærmest Beyerdynamicen i lydbilde, men problemet var ullen mellomtone og en langt mindre naturlig og mer overdreven bass.

 

Dersom du fortsatt er i tvil, ta en titt på testen av hodetelefoner på hw.no og sjekk brukererfaringer i prisguiden. Tror nok du gjør et riktig valg i beyerdynamicen.

 

Mvh. Øystein

Lenke til kommentar

DT770 Pro er toppers det, eneste minuset jeg har opplevd er at det kan bli litt varme på sommern. Lydmessig, komfort og holdbarhet ( solid bygd ) er verdt de 1700 kronene. Har 80 ohm'n, og min W890i drar den lett. Mange sier at DT770 har mye bass i fohold til disk/mellom, men synes bassen er akkurat passe. Spiller alt fra klassisk til heavy på disse + en dose FPS spill og film åsså.

Lenke til kommentar

Jeg er definitivt enig i at det lønner seg å vente/spare for å kjøpe DT 770 Pro fremfor HD 215. (Evnt. undersøke Sony's nye headset.) DT 770 PRo (80): demper støy utenfra bra, god kvalitet og komfort, god lyd. Husk at disse yter best med ekstern hodetelefon-forsterker.

Det optimale er å prøve hodetelefonene før du bestemmer deg. Dersom du bestemmer deg for 770 Pro, har du i realiteten en del valgmuligheter med tanke på prisklassen du befinner deg i. (Sennheiser osv)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...