Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Morsomme ting kjærester har sagt/gjort i søvne..


Anbefalte innlegg

Noen som har noen morsomme historier om rare ting samboere/kjærester har gjort i søvne?

 

 

 

Vi var hos mamma i jula et år, jeg å nå ex`n.

Så på morran så sier han, Ja, du skal få.

Hva da sier jeg?

Rudolf på magan=) Haha, da måtte jeg le...

 

Han lurte også en natt på om jeg kunne sjekke telefonkatalogen...

Huff.. hehe

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+5132

I følge sambo snakka jeg i søvne i natt. Rart jeg ikke våkna, pleier å gjøre det når jeg snakker i søvne.

Du lå litt urolig og så plutselig snudde du deg og sa helt klart og tydeig:

"Ikkje noke særlig i forhold til deke."

Og så fulgte du opp med

"Ja..." *spørrende*

og til slutt:

"Ja." *type bekreftende*

 

Lurer på hva jeg svarte på. :hmm:

Endret av Slettet+5132
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
Gjest Gjest_abc*

Det er ingen kjærester med i bildet her, men... Jeg hadde tre venner på overnattingsbesøk for kort tid tilbake.

Jeg drømte at jeg kranglet med noen om å være best; jeg tapte og svarte motstanderen min svært sarkastisk og rasende da jeg innså nederlaget: "Å SÅ HELDIG DU ER!!!"

 

Jeg bråvåkna av at jeg gikk i fistel så stemmen sprakk, og det gjallet mellom veggene :p Merklig nok var det bare to av vennene som våkna av utropet mitt.

Lenke til kommentar
Gjest penny

Jeg snakker veldig mye i søvne i perioder, og har en del pinlige opplevelser pga dette. En gang sovnet jeg på en båt vi tok tidlig om morgenen i hellas, midt blandt en haug med andre reisende. Jeg hadde vært på byn og ikke sovet noe om natten, og sovnet fort. Det var bråkete og en banke lyd i båten, og våknet av meg selv da jeg skrek ut i rommet "DET ER IKKE MEG SOM BANKER!!!" Dritflaut! Jeg latet som at jeg ikke hadde fått med meg noe og la meg ned for å sove igjen, var siste mann ut av båten, driiit flaut!

 

En annen en var da jeg sov sammen med typen, og jeg husker a jeg drømte at vi satt ved et bord og spiste utendørs. Så kom det en veps og svirret forran meg, jeg er redd veps, og prøvde nok å komme meg unna, - våknet av at jeg kastet meg hardt oppå typen min som lå og sov. Vi våknet av det begge to, vet ikke hvem av oss som var mest sjokket.

 

Har maaange flere, men disse er vel de vi har ledd mest av..

Lenke til kommentar

Gnomen i sekken er helt genial.

 

Har selv snakket litt i søvne, og det har madammen også gjort et par ganger.

 

Har plutselig begynt å le høyt i søvne. Dama våkner og spør meg hva jeg ler av, jeg svarer med å dra dyna over meg og sier "skulle bare vist du".

 

Hun har plutselig våknet midt på natta for å skrike "KRAMPEEEE". Jeg bråvåkner og lurer på hva som skjer. Vekker henne og hun mumler om at hun hadde krampe i leggen tidligere på dagen.

 

Jeg har stått opp midt på natta, noe som jeg gjør ofte. Dama følger etter meg, jeg går i søvne til hoveddøra og skriker "OSCAR, MIGLA, PETTER", slår igjen døra hardt og går og legger meg igjen. Alle 3 kattene var inne og sov.

Naboene våres har blitt litt lettere irritert over dette.

 

 

Skrek også midt på natta en gang "Kan ikke gå der, det er farlig å gå der". Madammen spør meg hvorfor, så sier jeg "SNIKSKYTTER!" Det blir helt stille, jeg snur meg å legger meg til for å sove igjen.

 

Madammen gikk for å legge seg en kveld rundt 11 tiden, for at hun skulle på jobb tidlig.

En time senere kommer hun ut splitter naken og sier at hun må pakke kjeks, saft, kaffe, brødskiver og noe annet snacks. Hun roter da inne i komfyren, snur seg og legger bakepapir inne i microen. Også går hun inn og legger seg igjen.

 

 

Noe som skjedde i militæret.

 

Sov på samme rom med en trønder da jeg var i militæret.

Han står opp og sier "Mamma eg kjemt heim snart". "Ja Marianne er tom for kuler". "Hvor er bilen min?! Jeg vil ha bilen min".

Heiv luen min rett i fleisen på han, og når han våkner sier han bare sorry, og legger seg igjen.

Endret av Shibiz
Lenke til kommentar

Hehe, for min del så er det stort sett meg som er bidragsyteren til hendelsene.

 

Tar den koslige først;

Ei natt kjæresten hadde mareritt, hadde jeg vekket henne ved å klemme henne hardt og si "Det går bra, jenta mi, det er bare en drøm / jeg er glad i deg" tre ganger og tre forskjellige mareritt. Jeg sov gjennom hele greia.

 

Striper;

Drømte en natt om at jeg stod i utstillingsvinduet hos en elektrosjappe og så på TV'ene. De viste kun slike fargede striper, og da må jeg jo spørre dama

"Liker du striper?"

Hun: Hæh?

"LIKER du striper???"

Hun: Hva mener du?

"Liker du.. eh.. striper? Eeh.. faen.. hva er det egentlig vi snakker om?"

 

Og det er min standard. Å våkne midt i en diskusjon, fortsette den sånn halvveis, samtidig som jeg gradvis forstår at jeg snakka i søvne. Har et par ganger skjønt at jeg snakka i søvne, og bare "Oi, faen, nå snakker jeg bare tull igjen" og sovnet.

 

Argh;

Et par netter har jeg forsøkt å si noe lurt til dama.

"ardf sdfkjelri æøæærdj iejkolosav"

Hun: "Hæh?"

"eirj, ekjlsf blauerd blossfel"

Hun: "Jeg skjønner ikke hva du sier!"

"ÆÆÆÆÆRHGH!"

*zzzz*

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Faren min fikk vannkopper i en alder av rundt 45. I en av feberfantasiene sine ropte han til modern at hun måtte skynde seg å låse døra fordi svigermor var på jakt etter ham med øks.

Mormor hadde da vært senil og innlagt på eldrehjem i godt over 5 år. :p

  • Liker 2
Lenke til kommentar

har ikke fliret så godt av en forumtråd siden kvinnfolk logikk tråden!

 

virker som folk liker å pisse på usaklige plasser i søvne.

 

jeg hadde hatt fest hjemme til meg å når det hele var ferdig skulle eksen og kompisen min ligge over. jeg og eksen lå på eget rom å dreiv på med vårt når plutselig kompisen min kommer inn å går rett bort til skuffene mine, drar ut øversten, å drar også ut snabelen for å pisse, mens vi spurte med store øyne "ka driv du med?" å da sjønner jeg at han går i søvne så jeg spretter opp av senga med ståpikk å birthdaysuit på, vekte han som ikke var meningen, han med kølla neddi skuffa mi å et par dråper, jeg splitter naken å med en hard-on.

 

Har aldri led så mye, jeg holder på å dette av stolen her jeg sitter å øver til eksamen:P

Lenke til kommentar

Haha, så mange morsomme historier..

 

Kan fortelle om engang jeg gikk og snakket i søvne..

 

Jeg skulle overnatte hos pappa, og da bodde også storebroren min der.. Jeg hadde tydeligvis møtt på pappa og broren min i gangen og sett veldig sint ut, da pappa spurte "Går det bra?" Da hadde jeg svart med en veldig overdreven sint og fornærmet stemme "Herregud! Det er så jævlig mange klær på golvet, for faen!" Da pappa og broren min gikk innpå rommet jeg sov på, for å sjekke hva jeg mente, så lå der bare 1 genser, og det var den jeg hadde tatt av meg selv, før jeg la meg.. :mellow:

 

En annen episode var når jeg var veldig lita, og familien lå over på et hotell.. Jeg hadde gått ut i gangen (med nattkjole såklart) og sagt "Alle kommer til å dø" gjentatte ganger..

 

Og den morsomste jeg syns da, var i syden i 2008, der jeg hadde snakket mye engelsk med venner jeg hadde møtt der.. Så hadde mamma våkna av at jeg prøvde å feste badetrusa i BH'en min, så hadde hun spurt "Hva er det du driver med?" Da hadde jeg sett dumt på henne mens jeg svarte på engelsk "It's my Bra!" For deretter gå ut på verandaen og komme springende inn igjen mens jeg ropte "SCOTISH AND IRISH!" :laugh:

Lenke til kommentar

Har jo falt av sengen/madrassen selv et par ganger, men det er ikke jeg som har gjort de festligste tingene i søvne.

 

En kamerat av meg klarte, i halvsøvne, og veldig høflig, å høytidelig spørre: "Ville de blitt støtt om jeg tok av meg på overkroppen?" For så å gjøre det, og sove videre, uten å huske noe dagen etter.

 

Men tidenes historie når det gjelder søvngjngeri er vel denne:

 

Søsteren min hadde fått ny kjæreste, og hadde ham med hjem for å hilse på pappa og familien. De var da begge kanskje 17.

 

Søsteren min, typen hennes og jeg skulle sammen sove på mitt rom, jeg i en seng, og de to i en seng som står inntil min, slik at sengene sammen danner et hjørne.

 

Mitt på natten våkner jeg av masse bevegelse i sengen. Det var ikke det jeg først trodde, men derimot søsters kjæreste, en stor, 17 år gammel gutt, som hopper opp og ned.

 

Han fortsatte med å ta et mageplask slik at han treffer både meg og søsteren min, som også er våken, uttalte "fortell søsteren din hva jeg er", og løp ut av rommet mitt.

 

Søsteren min var fortsatt halgroggy, og vi lå og så på hverandre mens vi hørte typen løpe opp trappen, ut i gangen, for så å høre skritt mot grusen utenfor huset. Så forsvant han.

 

Klokken var på dette tidspunktet kanskje fem/halv seks om morgenen, og fyren var ikledd hudfarget bokser og tilsvarende t-skjorte, slik at han på avstand så naken ut.

 

Søsteren min fikk selvfølgelig panikk, og klokken syv rungte politiet fra fyllearresten. Da var han plukket opp mer enn en kilometer fra hjemmet vårt, og de hadde trodd han var skikkelig full, slik han oppførte seg.

 

Pappa måtte kjøre inn til byen og hente ham, bare 18 timer etter han møtte fyren for første gang. Tror det er et førsteintrykk som satt en stund... :D

  • Liker 8
Lenke til kommentar

Jeg og kjæresten min lå i sofaenog så på tv. Han sovnet på bryster mitt og ikke lenge etter sovnet jeg også. Tror vi hadde sovet en stund da jeg voknet av prat fra kjeresten min. Han sa mens ha tok på den ene puppen min: Å, bamse, så store pupper du har! ;) Jeg fikk latterkrampe og når han våknet hadde vi litt å forklare. ;)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Da jeg var omtrent 9 år jobebt pappa borte i uka, slik at det bare var mamma, søskena mine og meg hjemme. Jeg syntes da at det var skummelt å sove på rommet mitt når pappa var borte om natta (trodde sikkert at det kunne komme tyver ol når han var borte :thumbup: ).

 

Ihvertfall så sov jeg sammen med mamma, og en kveld hadde jeg lagt meg ( i senga deres), og vet ikke helt hvorfor for pappa skulle komme hjem seint den kvelden. Jeg husker så vidt at han bærer meg inn på mitt eget soverom. Han går, og jeg ligger litt og skvetter plutselig til og tenker : Faan, jeg har forsovet meg! Og spretter opp og skal til og dusje. Da kommer mamma og pappa og spør "Hva driver du med?". Jeg synes dette er merkelig og tenker at de er retard og sier " Har forsovet meg, må skynde meg for å rekke skolen." De: " Klokka er halv ett på natta, gå og legg deg". Lettere fortumlet gikk jeg og la meg igjen :whistle:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg fikk ikke sove, og kjæresten hadde sovet et par timer alt. Så våknet hun halvveis, så på meg, og denne samtalen oppsto:

 

Meg: Har du drømt noe?

Henne: Husker ikke... husker du?

Meg: Om jeg husker hva du har drømt?

Henne: Ja?

Meg: Nei..

Henne: Greit *zzzzz*

 

Flira litt av den der og da, ihvertfall :wee:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...