Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

PC'n vil ikke boote med 4 minnebrikker, jeg mener det er hovedkortet som er feilen, mens komplett mener det er minnebrikkene!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Dersom pc-en ikke vil boote i det hele tatt med en minnebrikke i det ene sporet, har det vel fint lite å si hva slags operativsystem som er installert? Slik jeg forstår det starter ikke maskinen opp i det hele tatt med ram i det ene sporet.

Men om det fungerte for komplett med de samme rambrikkene, må jo feilen ligge et annet sted en i rambrikkene. Har du noen andre mulige feilkilder, trådstarter? Hva slags strømforsyning bruker du? Om den er litt under par, kan det hjelpe å regulere spenningen ram-en får i biosen og prøve deg litt frem.

 

Jeg har testet systemet med både en MIST 500W og en northQ 400W. Jeg har også prøvd å justere spenningen i bios. Jeg fatter ikke hvordan de har greid å boote dette. Det er bare den venstre porten som er problemet. Jeg har nå filmet opplegget, og skal sende inn en skriflig klage til komplett. det er uaktuelt å sende inn hovedkortet igjen med tanke på at komplett brukte 1mnd på en test som varte i 30min forrige gang. Her kan dere se problemet. FILM

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...