Gå til innhold

Kjøp av sub


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvor stort er det aktuelle rommet? Ønsker du helt avsindig avgrunnsdyp bass, eller er det snakk om lett kosebass for å gjengi dybde?

 

Har i et par stereooppsett medd mindre B&W-høyttalere blitt positivt overrasket over B&W ASW608. Er rommet ditt av litt størrelse, eller du ønsker å gå enda dypere, ville jeg vurdert ASW610XP. Begge disse er i mine ører lydmessig gode matcher til høyttalerne dine.

 

EDIT:

Du vil nok klare deg med 610 også, og spare litt penger kontra XP-utgaven. Forskjellen er enkel- kontra dobbel spole bl.a, i praksis er XP-utgaven litt mer presis.

Endret av ..Bjørnar..
Lenke til kommentar

Hei! Takker for svar, beklager at jeg ikke har kunnet svart tilbake før nå..

 

Bjørnar: Jeg er mer på utkikk etter en bass som kan gi musikken mer dybde, heller en at rommet skal riste. Jeg har sett over de du nevner der, men har hørt at XTZ skal være bedre? (som flerek også nevner..)

 

Cortese: Pris er vel rundt 3-4000

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM

Y-splitt er ikke noe du trenger. Det er ganske enkelt en måte å "forsterke" signalet og det er ikke bedre lydkvalitet å hente på dette. Denne kabelen bør fungere greit og har Y-splitt.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM
(...) eller er det stort sett "mye/høy lyd" for pengene?

Langt derifra. Tester og erfaringer viser at XTZ utmerker seg meget bra på de fleste områder og kan konkurrere med de store merkene. Sett i forhold til prisen trenger man ikke si mer.

Her er en oversikt over tester av subwoofere gjort av "Lyd og bilde". Se på scoren til subwooferne fra XTZ.

Lenke til kommentar

jeg har 12'ern og er VELDIG fornøyd. Men vurderer å oppgradere til den som har DSP så den blir lettere å integrere (vanskelig leilighet med tanke på lyd).

 

De er helt klart musikalske, og ikke bare "høgt og støgt". Jeg har nyss gått fra å ha Cerwin-Vega AL 752 i front til B&W DM685 på stativ selv! Så deler subben høyere nå enn før, men den spiller fortsatt pent. Det fungerer veldig bra. Men den trenger relativt lang tid på å spilles inn, så det kan virke som den spiller litt støgt spesielt på høyere frekvenser den første tiden. Men når den først løsner så er den veldig mye for pengene.

 

SVS vil nok være litt mer musikalsk, men også til en høyere pris.

Jeg har hørt 10'eren flere ganger også, men selv foretrekker jeg 12'eren. Den er ikke mindre musikalsk enn 10'eren etter mine ører, og 12'ern gir det litte ekstra helt i bunnen i forhold til 10'eren, noe som kan være veldig morsomt (f.eks når man spiller

:) ...mitt opptak.)

 

NB: Blafringa og fleksinga på videoen er grunnet mobilkameraet.

Endret av JKJK
Lenke til kommentar

Selv veldig fornøyd med XTZ 12"'eren! Har hatt den i ca ett år kansje, på en liten hybel, og det er virkelig god-lyd!

Hadde vært gøyalt med en til av de, men gidder ikke kjøpe med DSP.

 

Jeg sparte litt penger på å hente min i sverige. Så hvis du ikke bor så langt fra grensa her i sør, så kan du faktisk spare mye.

Veil pris på den matte 12" er vel 4000kr i norge. Du kan hente den samme i strømstad for under 3000nkr. (ca. 3000nkr for den med pianolakk, som også koster 4000 i norge).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...