Gå til innhold

Intern disk ødelagt?


Anbefalte innlegg

Hei, for et par dager siden "forsvant" plutselig min nyeste disk, dvs at dataen ikke finner disken når jeg starter opp. Den bruker unormalt lang tid på å starte opp, ca 1 min får å komme inn i bios når disken er koblet til, mens hvis jeg kobler den ut tar det 10 sek. ser ikke disken i bios når den er koblet til.

 

Jeg kjøpte meg en ny disk og la inn windows på nytt og håpet kanskje jeg kunne finne den i windows, men det gjør jeg ikke, noen som har noen idèer om hvordan jeg forhåpentligvis kan få reddet ut det viktigste fra disken?, vet det finnes litt forskjellige disk rednings programmer og slikt.

 

Disken det dreier seg om er en Seagate Barracuda 7200.11 1TB SATA2

Jeg har byttet kablene fra denne disken og brukt de på en annen disk, så regner med det ikke er noe galt med de.

 

 

Mvh

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det kan vel høres ut som om disken er ganske toast, ja. Du får bare søke på nettet etter slike rednings-programmer, men jeg tviler litt på om det vil fungere når disken ikke finnes i Windows. Har du vært inne i Diskbehandling og kikket der? Ellers finnes det jo firmaer som sitter på kraftigere verktøy, men dette er vel neppe gratis. Litt research forteller at de fleste slike programmer baserer seg på at det er filene som er slettet, og ikke hele harddisken som synger på det aller siste.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...