Gå til innhold

Vann vs. Luft


Redhead93

Anbefalte innlegg

I det siste har jeg tenkt på å kjøpe ny PC, og har sett litt rundt etter en kjøler. Jeg ville gjerne ha vannkjøling, siden jeg planlegger å overklokke. Jeg ga først opp og tenkte at jeg klarte meg med en Noctua, siden jeg ikke var sikker på om jeg ville ta risikoen(og for ikke å snakke om prisen) med et vannkjølingssett. Men så tenkte jeg over n00b kit'et til NorthQ, nemlig det her. Jeg sjekket så temperaturene kontra en Noctua kjøler i noen anmeldelser på hardware.no, og fikk meg en liten overaskelse...

Untitled-1.jpg

Her er temperaturene fra testen til hardware sammenlignet med et MIST sett.

 

90W

res_90.png

 

120W

res_120.png

Beklager at disse ble litt store, men kan det faktisk være sant at Noctua kjøleren kjøler bedre en vannkjølingen fra NorthQ? Dette går i mine øyne imot all logikk og hvis noen har et svar på dette vil jeg vært glad. Ble det brukt vifter fra PAPST eller andre slike ting under testen av kjølerene? Jeg er forvirret :hmm:

 

På forhand, takk!

 

mvh.

 

Trym

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ok :) Men hva med disse to: https://prisguiden.no/product.php?product_id=99623 og https://prisguiden.no/product.php?productId=59003.

 

Jeg la merke til at NorthQ settet bare flyttet 65 liter i timen eller noe sånt, mens disse to flytter 400 og 500 liter. Det burde vel utgjøre en merkbar forskjell? Burde jeg gå for dobbel radiatoren? Eller burde jeg virkelig kjøpe absolutt alt i deler fra microplex eller lignende. Jeg vil ikke bruke så himla my penger heller :/

 

Takker for svar!

 

mvh.

 

Trym

Lenke til kommentar

om du ikke vill bruke hima mye penger, er luft veien å gå. mange vannkjølings sett er ikke bedre en de beste luftkjølerne. mange syntes det er kult med vannkjøling, så om du skal visefrem og brife med pc'n din så er vann veien. om du bare skal ha bra kjøing kjøper du en slik en. https://prisguiden.no/product.php?product_id=76529 + en god 120mm vifte.

 

en annen ting du må tenke på med vannkjøling er at det er mange ting som kan feile. stopper pumpa, så stopper kjølinga. går det lekk på riktig sted kan du si hade til utstyret ditt. mye mer vedlikehold en ved luftkjøing.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...