Gå til innhold

Ungdomsskoler utsiler mobbing !


idaa92

Anbefalte innlegg

Hei !

jeg vil nå bruke litt av min tid på å fortelle dere hva jeg synes om Norske Ungdomsskoler i dette år 2009 !

jeg gikk selv på en ungdomsskole i ringaker for knapt to år siden , jeg har deretter mange av mine yngre venninner og venner igjen på ungdomsskole , og skole systemet er for dålig !!

 

jeg er ei jente som tar med alle i min vennekrets , og det jeg blir så utrolig sint og frustrert av , er at når mine yngre venninner som sliter med dålig selvtilgitt og slike ting , TAR MOT TIL SEG , og går på rektor sitt kontor , og deretter forteller skolen hva som skjer , hvem som er slemme mot de , hva de gjør osv ..

så gjør ikke skolen noen ting med dette , det eneste svaret man får av skolene i dag , er at " vi jobber med saken " eller " det går nok over snart " DET ER BARE NOE TULL .. jentene jeg kjenner som kommer inn der og forteller hva som skjer , de har blitt MOBBET på skolen siden 2- 3 klasse fordi de er " andeledes " og de vet hva de snakker om ... hva skal vi gjøre med dette systemet så lenge det ikke fungerer ? Nå er det snart på tide å få gjort noe med dette !!

 

håper dere har noen innblikk og spørsmål om dette :)

Endret av Skagen
Fjernet bold-tag for hele innlegget.
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
jeg vil nå bruke litt av min tid på å fortelle dere hva jeg synes om Norske Ungdomsskoler i dette år 2009 !

Kor mange ungdomsskular har du gått på? Korleis veit du at det du skriv er tilfelle overalt?

 

 

>> Beklager , men det finnes vell et par hundre ungdomsskoler rundt om kring i landet .. Og jeg regner med det denne ene jeg snakker om , ikke er den eneste ..

Lenke til kommentar
Mitt inntrykk er at oppdaga mobbing vert teke hand om på ein skikkeleg måte.

 

 

>> Jeg respekterer at det er ditt synspunkt på hvordan din skole / alle skoler , har gjort dette med mobbing , men jeg synes ikke du har noen rett til å diskurere mitt synspunkt på hva jeg mener om dette , så lenge jeg har måttet tatt tak i slik mobbing på MIN da værende ungdomsskole ..

som jeg forteller i mitt innlegg , så forteller de bare elevene som sliter med dålig selvtilgitt at dette kommer til å gå over , eller at de jobber med saken .. og dette er de fordålige på !

hvis man forteller en skole ( i all hovedsak den jeg gikk på ) kan de et halvt år etterpå likevell fortelle deg at de fremdeles jobber med saken !

Lenke til kommentar

Du skriv jo i fyrsteposten din at de du skriv er om "Den norske skole". Når du skriv det på den måten er det naturleg at du meiner det er slik det fungerer på det jamne over heile landet. Greitt nok at det er slik det er på din skule, men som sagt er mitt inntrykk at det du skildrar ikkje er vanleg når ein ser landet under eitt. Det vil sjølvsagt vere unntak som din skule. Du presiserer no at det er DIN skule det er snakk om, men innleiinga i fyrsteposten vitnar om noko anna.

Lenke til kommentar

Jeg synes trådstarter har et poeng her. Hun spør hva vi mener om den norske skolen, og det må man få lov å lure på. ;)

 

Selv har jeg hørt om tilfeller der mobbing neglisjeres av late og lite empatiske lærere. Den situasjonen som ble beskrevet, er meg ikke ukjent, selv om dette ikke har hendt med meg selv personlig. Ingen av oss sier at dette er noe som gjelder alle skoler. Alle skjønner jo at ikke mobbing oversees på alle landets skoler, men dette er altså trådstarters møte med norsk skole.

 

Jeg har sett norsk skole på flere måter. Hvem har vel ikke hørt om mobbeofferet som aldri ble tatt hånd om av feige medelever eller unnasluntrende (eller uvitende) lærere? Likevel mener jeg at flere av skolene har en god ordning på å ta tak i mobbing. Mobbing er en forferdelig, forferdelig og grusom ting! Det er et overgrep som aldri kan angres, for det setter spor i mobbeofferet, selv om man sier unnskyld og glemmer det overfladisk.

 

 

Så, hvis noen holder på med å mobbe noen, tenk dere om igjen, og dersom dere ser noen som blir mobbet, si for all del fra til noen voksne ansatte ved skolen, slik at mobbingen kan stoppes! Dét burde være standard ved ALLE norske skoler.

Endret av Mademoiselle
Lenke til kommentar

Så absolutt er dette systemet helt elendig. Ingen blir tat seriøst før mobberne blir oppdaget. Jeg var også et offer for mobbing på skolen og nå, 4 år etter at jeg kom meg vekk fra skolen merker jeg fortsatt at jeg ikke har noe særlig selvtilitt og sliter med å holde konsentrasjonen på nivå med andre rundt meg. Dette fordi at de prosedyrene lærerne har blitt opplært til å utføre ved mobbing som foreldresamtaler, ekstra våkenhet mot mobber ikke fungerer, i visse tilfeller blir det bare kraftigere og mer konsentrert mobbing som går ut over opplæringen. Jeg håper at systemet snart våkner og finner ut at noe må gjøres med mobberne.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...