Gå til innhold

Gode spill du vil anbefale?


Anbefalte innlegg

Hei :)

 

Ville starte en diskusjon rundt hvilke spill du syns er verdt å prøve ut.

Spiller (og har spilt) veldig mye på PCen.

For tiden spiller jeg en del Oblivion, syns det er veldig bra, selv om jeg syns at forgjengeren Morrowind var bedre.

Skal kjøpe meg joystick og starte opp noen flyspill igjen :)

Har lyst til på et bra helikopterspill (realisme er viktig). Noen tips?

 

Hvilke spill liker du/spiller du for tiden?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

kan gi Deus Ex et forsøk, syntes det første er og blir det beste, men de holder på å lage nr 3 nå, er litt utdatert, men syntes det er meget spillbarts fortsatt.

 

Andre alternativ er Vampire the masquerade redemption, eller vampire the masquerade bloodlines. eventuelt Knights of the old republic (star wars) 1 og 2.

Lenke til kommentar

Jeg har en god del spill liggende (GTA4, The Witcher, Red Alert 3, Burnout Paradise osv), men vender hele tiden tilbake til Sacred 2. Dette er en saftig blanding av Diablo 2 og The Elder Scrolls og noe av det beste jeg har spilt på lenge. Det er en fri verden som i Morrowind og Oblivion, men gameplayet er stort sett som i Diablo 2 med endeløse fiender å kverke, stort fokus på loot og alt det der.

 

De to tingene jeg liker best er karakterutviklingen og humoren. Det er "bare" seks karakterer å velge mellom, og vi snakker karakterer. Du kan ikke endre utseended deres manuelt (bortsett fra via konsollen), men du kan bygge de mer eller mindre omtrent som du vil. En dryad er for eksempel en ekspert på buer, blåserør og så videre, men det er ikke noe problem å la henne løpe rundt med to sverd om du vil. Det gjør at hver karakter kan spilles på veldig mange måter, så i relaliteten kan du regne med minst 15, 20 forskjellige karakterer. Minst. Når det i tillegg er fem vanskelighetsgrader og 200 (!) levels har du noe å gjøre en stund. ;)

 

Det kan spilles offline og online, men online-biten er for tiden ganske dårlig. Det er mye lag og ustabile servere, men moro lell.

 

Noe av det jeg liker best er å spille som Hardcore, dvs man bare har ett liv. Dør man er man død for godt. Det gir et ekstra kick av å nå et litt høyere level og slå en litt vanskeligere boss og sånt.

 

Du finner nok fint en demo om du leter litt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...