Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Har nå begynt på mitt überkule case-mod prosjekt og bilder vil komme. Har sagd ut hull til vindu, kjøpt inn lakk og får plexi idag antar jeg...

BTW!!! Stikksag anbefales på det varmeste... hadde ingen problemer bortsett fra støy (kjøp ørpropps) og splinter som spratt litt rundt omkring, men bruk briller og hansker så går det greit. Brukte fintagget blad for metall kjøpt på clas ohlson, trengte et blad for hele døra (Chieftec Midi-tower) så det va jo greit. Gjorde en liten feil ved låsen, men gidder ikke å rette den opp nå. Dessuten så ser "hjemmelagd" bedre ut enn ferdigprodusert! :woot:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Har nå begynt på mitt überkule case-mod prosjekt og bilder vil komme. Har sagd ut hull til vindu, kjøpt inn lakk og får plexi idag antar jeg...  

BTW!!! Stikksag anbefales på det varmeste... hadde ingen problemer bortsett fra støy (kjøp ørpropps) og splinter som spratt litt rundt omkring, men bruk briller og hansker så går det greit. Brukte fintagget blad for metall kjøpt på clas ohlson, trengte et blad for hele døra (Chieftec Midi-tower) så det va jo greit. Gjorde en liten feil ved låsen, men gidder ikke å rette den opp nå. Dessuten så ser "hjemmelagd" bedre ut enn ferdigprodusert!  :woot:

 

Gjorde også det samme og jeg glemte akkurat det samme som han. Nemmelig ørepropper og briller :woot:

Ble et veldig pent kutt

Lenke til kommentar

ahaha jaja folk... hør her... jeg skreiv "trykk på bildene så kommer de fram". Det er bare å gjøre det, isteden for å være så late. Og iver89 eller.no: ja, jeg vet det, bruker dreamweaver selv... men detta skulle bare være en kjapp side for å vise til allmenheten at jeg kan modde jeg og! :woot:

Og til deg som nevnte fronten: Ja jeg tok den av, men kablene, dvs power sw osv ble jo da med. Gadd ikke å fikle med å ta av knappen.

Til deg som sa noe om håndtaket: Jeg prøvde, men klarte ikke å få av det jæ*** håndtaket. :oops:

 

Så der er det folk, forklaringer i hutt og pine. Og ja, jeg skal lakke bunnen også, slapp av. Imorra skal floppy og kabler lakkes (har alle kabler surra inn i svart PVC teip) og forhåpentligvis skal jeg få prøvd å male/tegne Nemi på sida... fortsett med spørsmål osv, jeg svarer velvillig! :yes:

Lenke til kommentar

ok takk for forklaringa, skal nok få fjerna håndtaket og fått fiksa de kantene. Akkurat nå se venter jeg på at lakken skal tørke på kabler og floppy sånn at jeg kan få starta opp pcen igjen.

 

UV-lakken kjøpte jeg på biltema. Sjekk siten min http://home.no/dropit33 så ser du hva jeg har skrevet der. Husk å trykke på bildene for at de skal synes!

 

hehe, takk for alle positive kommentarer jeg har fått :woot: alle negative også for den saks skyld... man lærer man lærer :wink:

 

Håper jeg får begynt å male idag as... bilder kommer ihvertfall så fort UV-katodene mine kommer i posten. Vil gjerne ha med litt før og etter bilder på UV-malinga på vifter og kabler...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...