Gå til innhold

Warlock vs. Mage (pve)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
7k dps på patch.... hvordan? >< :p

 

public server? :S

 

Jada, det er premonition eller hva fanden de heter, på US zul'jin, de hadde world first på 6 min maly f. eks. Men hvis du studerer WWS statten så ser du også at warlocken fikk 2 innervates og trengte bare life tappe og ødelegge rotasjonen 1 gang ;)

 

Men det er i høyeste grad mulig.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Patchwork er jo den desidert beste fighten for aff locks å briefe med høy dps. De har en ganske krevende rotation som lett blir brutt hvis man må flytte på seg, samt at doomguarden må være ute, og overleve (han er oppe i 15 min, 1t cooldown, tror jeg). I guilden min har vi som regel en aff lock på topp på Patchwork, så kommer mage, meg og en DK/rogue. I stort sett alle andre fights er locken på 3-5 plass.

 

Som andre har nevnt, mages er nok litt forran locks overall (samt lettere å spille), men har jeg skjønt det rett skal locks bli buffet litt i neste patch.

Nå har jeg gått glipp av noe. Doomguard på Patchwork? :dontgetit:

Explain pls

Endret av Shadow2007
Lenke til kommentar

Jeg har gjennomsnittlig 5.7k dps på patchwerk med Doomguard. Doomguard utgjør rundt 1k av min DPS, så den er sykt bola atm. Den blir dessverre nerfet i neste patch.

I mine øyne; definitivt Warlock > Mage. Mye vanskeligere å spille, ikke bare 2-3 knapper. Alle kan mestre en Mage, ikke fullt så mange kan mestre en Warlock.

Endret av AMD 4ever!
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...