Gå til innhold

Paradise Hotel 2009 (Norge)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Synes Paradise Hotel er i ferd med å bli usaklig. Du blir valgt ja, da får taperen fredning og en tilfeldig person må sjekke ut. Er ikke noe gøy det vel.

Enig. Paradise har tapt seg noe enormt når nye folk kommer inn, og de som har vært der lengst blir kastet ut. Bare Petter igjen nå som skal holde liv, stakkaren.

Lenke til kommentar

"Når hun snakker med jentene er hun så tilbakeholden og sjenert, når hun er frampå er hun så flørtete og frampå."

 

Kanskje det er fordi dere er en gjeng med sutrete, grinete premenstruelle horer? Har du tenkt på det Nanna? Jeg begynte bare å le. OMFG hun tok et bad, timer etter at EN PERSON HUN IKKE KJENNER BLE STEMT UT AV ET REALITYPROGRAM!!!11 Det er det verste jeg har hørt!!

Lenke til kommentar
:!: bare må se paradise hotel ( PH ) men den danske e best! Petter, Mats, Nanna, Ida, Kevin og Alex e di beste hittil :p noen flere som liker de?

 

Ja jeg liker alle de. Nanna er litt fram og tilbake da, tydelig at hun har komplekser og det viste seg hvert fall i dag. Hele måten hun er på tilsier det.

 

Petter prøvde jo bare hjelpe - jeje. Er ikke så rart at Nanna resister på det da, tross alt. Hun er jo sånn.

 

Noor virker grei hun synes jeg.

 

Margrethe har et par hakk for lite selvtillit i forhold til de andre, grunnen til at de andre klikker er jo fordi hun ikke greier å opptre genuint.

 

edit. Han brune(hva het han?^^) er jo skikkelig grei han også

Endret av AzureDragon
Lenke til kommentar

Er jeg den eneste som synes Nanna viste en perfekt slik-får-du-ikke-mannen-du-vil-ha? Først 300 spørsmål som alle med litt hjerneceller så at Kevin unnlot å svare fordi han ikke synes Nanna er noe særlig. "Hvorfor det? Hvorfor? Hva er det med meg?" Herregud, er det mulig å bli mer irriterende? Og etterpå når du har innsett tapet, skylder du på den uskyldige tredjeparten, og gir han en lang skjennepreken når det egentlige problemet er kompleksene til Nanna selv. Jeg hadde ikke tatt henne med meg hjem hvis hun hadde blitt kastet etter meg etter en sånn oppførsel, og det tror jeg nok Kevin tenkte og.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...