Gå til innhold

Patience tester Nokia E71


Anbefalte innlegg

Har en følelse av at jeg har sett den instillingen på mobilen, men klarer ikke og finne den igjen. Føles ut som om jeg har sjekket og trippelsjekket da jeg hele tiden ender opp der jeg har vært tidligere. De to jeg har funnet som omhandler lys er "tidsavbr. strømsparing" (ble nå satt ned fra 40sek til 20sek) og "tidsavbrudd for lys" (stått på 15sek lenge).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Usj... trodde ikke nokia produserte så forferdelig stygge telefoner.

Ikke at det sier noe om byggekvalitet eller noe om testen din, ikke misforstå meg, flott test og dine bruksområder treffer sikkert denne telefonen "spot on", men akkkurat det utseendet der falt ikke i smak hos meg.

 

Men jeg lurer på en ting; hvordan er størrelsen på denne kontra HTC HD ?

Lenke til kommentar
Har vært så heldig å få tak i en gullversjon av E71, mulig den ser bedre ut nå XanderZ :)

 

 

Hehe..

Nei den ser overhodet ikke bedre ut nå, det er bare jeg som ikke liker utførelsen av slike telefoner med fullt tastatur (uten å være "brett-opp-mobil).

Den var også utrolig bling-bling, og det er jo ikke bra.. :!:

 

Håper forøvrig at de som velger å kjøpe den blir fornøyd da :)

Lenke til kommentar

@ clark: Den vil nok vekke oppsikt. Kult og ha noe som ikke alle andre har.

 

@ Misantropen: Har faktisk fått spørsmål om det er en Blackberry jeg har. Og kan si meg enig i at den ligner litt. Som conflict sier er nok det litt av meningen. Blackberry har jeg hatt lyst på lenge, men de er så sykt dyre. Så kan ikke argumentere for hvorvidt den er bedre eller ei

Lenke til kommentar
Nei den ser overhodet ikke bedre ut nå, det er bare jeg som ikke liker utførelsen av slike telefoner med fullt tastatur (uten å være "brett-opp-mobil).

Den var også utrolig bling-bling, og det er jo ikke bra.. :!:

Nei, slik BlackBerry-look er kanskje ikke noe alle liker utseendet på. Hva er det som appellerer til deg? E66 (som i prinsippet er en E71 med normalt tastatur og skyvelook?

Lenke til kommentar
Clark, lekkert, lekkert! Gratulerer. Hvor er den modifisert?

Kjøpte den ferdigmodda av ContinentalMobiles.com, veldig god support og kjapp levering, dessverre så glemte jeg å spørre dem å oppgi annen pris på forsendelsen slik at jeg endte opp med en saftig MVA regning til UPS..

Lenke til kommentar

Tar man seg råd til å spesialbestille en gullmobil fra utlandet synes jeg det er på sin plass å la fedrelandet få det loven tilsier, men nok om det.

 

Okay, tenkte meg det var den siden. Godt å høre du er fornøyd med kjøpet der. Har vært inne på siden mange ganger de siste årene, men ikke helt slått til enda. Kjøper nok ikke noe helt enda, men en pris på 799 pund for E71 i gull er jo ikke så gæærnt.

Lenke til kommentar
Bra test synes jeg. Hadde tenkt til og lage en brukertest av mobilen, men det er jo ikke nødvendig når jeg ikke har noe og legge til foruten at jeg gjerne skulle hatt bedre levetid på batteriet.

 

Innbiller meg at du trenger å deaktivere dobbelmodus. Verktøy, Innstillinger, Telefon, Nettverk: Still Nettverksmodus til GSM og rapporter tilbake til oss etter noen dager om du merker forbedring :)

 

Har da prøvd dette i en liten periode. Noen stor forandring er det ikke, men all forbedring er jo velkommen. Så ser ingen grunn til og bytte tilbake.

 

Takk igjen :)

Lenke til kommentar

Har nettop satt ned tidsavbrudd strømsparing enda 5sek. Så har nå tidsavbrudd strømsparing og lys på 15sek. Kortere tid enn dette så blir det for kort tid før lyset slår seg av. Det er de eneste to instillingene for lyset jeg kan finne. Men takk for tipset :)

 

Vil bare legge til at levetiden ikke er så kort at det blir en plage. Men prøver alltid og få lengst mulig levetid (er vel ikke alene om dette). Så ikke la dere avskrekke av postene om levetiden ;)

Lenke til kommentar
Har E51 selv med ganske tidlig firmware vil jeg tro, og har ikke opplevd noen problemer jeg kan sette fingeren på.

Har ikke oppdadert heller, selv om det har kommet nye versjoner, fordi alt går "smooth".

 

Opplevde på E50 at telefonen faktisk ble mer ustabil ved firmwareoppdateringer :dontgetit:

 

Er ikke alltid så lurt å følge "If it ain't broke, don't fix it"-regelen på telefoner, siden det er vanskelig å vite sånn uten videre om det er alvorlige feil du ikke har oppdaget som har blitt fikset. Man bør i alle fall lese endringsloggen som kommer med oppdateringene før man velger å hoppe over oppdateringer, ellers står man der plutselig med en telefon som har forskjøvet jobbintervjuavtalen to timer frem i kalenderen og som har bestemt seg for at den plutselig ikke skal ta imot anrop når den potensielle arbeidsgiveren ringer for å høre hvor det blir av deg :)

Endret av Marasmus
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...

Har hatt en E71 i noen uker nå, og har et par punkter en bør tenke på hvis man sikler over en E71 (noe man bør!). Skal holde meg til det som ikke er nevnt allerede!

 

Lydkvaliteten er mildt sagt elendig. Det er en vegg av støy i bakgrunnen som ødelegger all rolig musikk du hører på. Dette er spesielt et problem med in-ear-greier og i rolige omgivelser. Greit nok at du ikke skal forvente fullblods mp3-spiller, men den kan dessverre ikke erstatte en evt. mp3-spiller, så hvis du vil bruke telefonen til litt mer musikk enn to låter på bussen til jobb, kan du bare glemme den med en gang.

 

Den har en 2.5mm hodetelefonutgang. Dette er iogforseg ikke verdens undergang, men den er plassert på siden av telefonen! Så telefonen blir da plutselig 1.5 cm bredere, og er da litt vanskeligere å ta opp og ned av bukselommene.

 

Skjermen riper lett, så skjermbeskytter-folie-greier er et must!

 

OSet er ustabilt. Jeg har alle oppdateringer, men fortsatt henger telefonen seg hver tredje dag ca. Dette er heller ikke verdens undergang, men er irriterende nok!

 

Ellers er telefonen helt fantastisk! Jeg var helt i ekstase de første dagene etter jeg fikk den. Telefonen var alt jeg trodde den skulle være (jeg trengte ikke kamera, se video og surfe mye), og jeg kjøpte nesten mange flere så jeg kunne la de gå i arv fra far til sønn i mange generasjoner ;) Men etter jeg la inn litt musikk i håp at jeg kunne erstatte mp3-spilleren min, ble jeg skikkelig skuffet. Og forbedres ikke lydproblemet må jeg enten skaffe meg ny mobil eller ny mp3-spiller, siden det er viktig for meg. Jeg forlanger ikke superkvalitet på lyden, men den støyen er helt uakseptabel!

 

Så gir du blaffen i musikk på sammen måte som du gir blaffen i kameraet, vil jeg ikke nøle et sekund med å anbelfale telefonen på det sterkeste! Vil du gjerne bruke den tl å høre musikk på, må du (dessverre) se deg om etter en annen telefon.

Lenke til kommentar

Her er det desverre noe som ikke stemmer. Jeg har hatt min telefon i 5 mnd, og den har faktisk ALDRI hengt. ALDRI. Den har restarta ca 3 ganger. Men aldri låst seg.

 

Så her er det noe som ikke stemmer.

 

Det medfølgende headsettet kan du nesten bare vrække. Det 100% møkk. Jeg bruker koss headplugs, og de produserer en aldeles nydelig lyd.

 

Ang. 2,5-pluggen kunne jeg ikke vært mere enig.

 

E71 er noe av det mest stabile jeg har vært utfor, så her er det bare å feilsøke.

 

Et tips jeg fikk, og har fulgt er å installere ALT på telefonen. Minnekortet brukes kun til lagring.

 

Skjermen ser helt ny ut. Fins ikke riper. Men jeg bærer den i veske, og den ligger ALDRI i lomma. Bærer du telefonen i lomma ilag med steinstøv og slikt som legger seg der, blir det riper.

 

Mange tenker ikke over klokka og klokkereima som stryker borti telefonen når mobilen ligger i lomma og man stikker henda i lomma..

 

Her må du etterforske litt :-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...