Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

Manglende lønn fra arbeidsgiver


s0lberg

Anbefalte innlegg

Hei.

 

I mai 2008, gjor jeg en jobb for et kommunalt firma, da jeg gjor denne jobben var jeg enda ikke ansatt. Men jeg har jobbet gratis for denne plassen i noen år, så trodde faktisk ikke det ville bli noe problem.

 

Siden jeg reiste på ferie i sommerferien, samt at arbeidsgiver hadde også ferie i denne tiden, så jeg leverte ikke skattekortet inn før august til arbeidsgiver.

 

Da fikk jeg til svar fra arbeidsgiver at måtte skrive under på en arbeidskontrakt før jeg fikk utbetaling, dette var da greit. I september fikk jeg til svar at denne ville bli utbetalt, men da det ikke skjedde, tok jeg kontakt igjen med arbeidsgiver, da hadde han mistet frikortet mitt. Så da fikk jeg ikke utbetalt lønnen, men siden jeg ikke gidd å betale så mye skatt for det jeg hadde tjent, var et såpass lite beløp. Rundt 1500 kr.

 

På denne tiden har jeg også tjent over frikort beløpet hos en annen arbeidsgiver.

 

Så jeg fant ut at jeg heller skulle vente til etter nyåret med innlevering av et nytt frikort, jeg leverte inn dette frikortet i desember. Så da trodde jeg skulle få utbetalt dette i januar, men det skjedde ikke. Sendte en melding til arbeidsgiver i midten av januar å hørte hvor den manglende innbetaling blir av, men hørte ingen ting da. Så jeg ventet til februar, som er denne månden. Å hørte på nytt hvor utbetalingen blir av, å da fikk jeg til svar at noen på kontoret har rotet bort arbeidskontrakten, å jeg må skrive ny.

 

http://www.arbeidstilsynet.no/faktaside/vis.html?tid=28210

 

Kom innom denne siden, men vet ikke helt om jeg gidder å gjøre så mye arbeid for å få utbetalt denne lønnen. Den er jo ikke så veldig høyt beløp, å er også sikker at jeg vil få utbetalt denne lønnen engang.

 

Men noen som vet hvordan rettigheter jeg har i denne saken, å om jeg har krav på mer penger siden det har tatt så langt tid med utbetaling av lønnen, renter eller noe slikt?

 

Takker for svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...