Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Enda et spørsmål til dere gutter om pupper


Gjest undrende_jente_19

Anbefalte innlegg

Jeg kunne ikke brydd meg mindre om puppestørrelser ihvertfall.

Puppene har ikke noe å si på personligheten. Selvfølgelig er det unntak der jenter med store pupper føler at de er bedre enn alle andre jenter med mindre pupper og sånt kan jeg ikke fordra. Nei, huff, jenta i helhet er viktigst, med personligheten i front.

Jeg kunne sagt noe som de fleste her har sagt om at kjæresten deres har små, store og whatever, men for min del blir det en smule vanskelig atm xD

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hva hvis en da har en dame med nesten ingenting, vil ikke puppene være noe en "savner"?

Det er så subjektivt som det går an å være.

Det er mye viktigere at dama har en slank kropp, og spesielt rumpa. Det vitner om en dame som passer på kroppen sin. I tillegg er det mye lettere for en dame å bli fornøyd med seg selv (og dermed kanskje partneren). En kan bruke silikon, og en kan trene musa til å bli trangere. Vi gutta har det vi har, og den "står" tross alt for en del av opplevelsen. Derfor er det viktigere at dere "fikser" musa.

 

I et forhold er det uansett totalen som teller. Det går ikke i lengden å sitte i sofaen med ei fysisk strøken dame (eller for den del en gutt) som tror det bor 1 mrd. mennesker på jorden. Puppene blir mer en bonus, akkurat som du sikkert ville foretrukket en på 15 foran en på 10.

Lenke til kommentar
Men er det ikke slik at han da kanskje ville ønsket veldig mye at hun hadde større pupper? For meg virker gutter veldig opptatt av pupper, en kan jo bare se i "perfekt kropp"-tråden, hvor langt over 50% av bildene som er postet er av jenter med store, gjerne silikonpupper. Hva hvis en da har en dame med nesten ingenting, vil ikke puppene være noe en "savner"?

Er du så sikker på at det er så mange bilder av jenter med store pupper? Kanskje det bare er dem du legger merke til.

 

For meg og de fleste av kameratene mine er størrelsen ganske irrelevant så lenge det er noe der. Heller små sprettpupper enn digre dingleposer. Form er for meg viktigere enn størrelse.

 

Det er digg med store pupper. Det er også digg med små pupper. Pupper er generelt digg.

 

Klart store pupper er et blikkfang, og gutter klarer som kjent ikke å la være å se. Det betyr ikke at man ikke er fornøyd med kjærestens pupper. Tvert imot. For gutter er det vel gjerne slik at pupper er digg, og mer pupper er enda mer digg. Altså: Vi blir ikke lei av pupper. Vi liker å se på dem. Selv om kjæresten ikke bare ser på dine så betyr ikke det at han ikke er strålende fornøyd. Det betyr ikke at han helst ønsker seg noe annet. Pupper er bare tiltrekkende for oss generelt. Vi kan ikke noe for det :(

Endret av Pricks
Lenke til kommentar
Han fortalte meg en av de første gangene jeg var med han, hvor "perfekt" han synes jeg var, og da nevnte han også puppene, og sa at de så ut til å være sånn han likte dem, men at kompisene hans alltid hadde ment noe annet(han var ganske full).

Da synes han sannsynligvis at du er perfekt. Hadde selv en kjæreste en gang i tiden med små bryster. A eller B-cup. De var perfekte. En gang så vi i et blad om puppestørrelser, silikon, osv. Hun ble ganske nedbrutt der hun satt, for hun ville gjerne har større pupper. Da jeg nok en gang gjentok at jeg syntes puppene hennes var helt perfekte og at hun ikke måtte bry seg om bladet, ble hun sur... :)

 

Men egentlig handler det ikke om akkurat han, jeg lurte faktisk på hvordan det er for gutter generelt :p

Gutter er forskjellige! Men generelt er størrelsen irrelevant vil jeg nok si.

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Tror nok at mange liker store pupper, men det finnes selvfølgelig grenser. Selv liker jeg dem i "mellomstørrelse" (B-C cup). Men når det kommer til hvor opptatte vi er av det... jeg vet ikke. Jeg pleier å si at; så lenge det er noe å ta i, så er jeg fornøyd. Tror nok kvinner er MYE mer opptatt av størrelsen på puppene sine enn det vi menn er, likesåvel som jeg tror at vi menn er mer opptatt av penisstørrelse enn det kvinner er. Det betyr selvfølgelig noe om du er (gjelder både kvinner og menn) veldig stor, eller veldig liten, men ellers så trenger du ikke bekymre deg så mye tror jeg nok.

Lenke til kommentar
Gjest Thomas

Nå er jeg ganske lei av spørsmål rundt pupper som kun går på størelse. For meg er form og hvordan brystvortene ser ut mer viktig! Selvsagt har jeg også et minimums mål for hva jeg synes er aktraktivt men som nevnt tidligere , jeg vill ikke synes en damme har finere pupper en andre kun basert på størelse.

Lenke til kommentar

puppestørrelse er ikke kritisk ved valg av kjæreste.

det som betyr noe er personlighet, alt det andre er bare "det som følger med".

selvsagt kan det bli FOR stort avvik i utseende på enellerannen måte (type, helt flatt omtrent), fra din standard, men sånn er da livet..

 

men en god håndfull er jo absolutt et pluss. hun jeg er med nå har de mest perfekte jeg har vært borti hittil, og det er absolutt fint :new_woot:

Lenke til kommentar

Gutter, eller i hvertfall jeg, sammen med mange andre, tenner ikke på store pupper spesifikt, men pupper generelt. Store pupper er noe som får oppmerksomheten til guttene, så kan kanskje være en fordel der å ha store. Men ellers; det er puppene generelt man tenner på, ikke størrelsen.

Lenke til kommentar

De perfekte puppene, er pupper som passer til jenta. En liten spinkel jente kan ikke ha gedigne, det ser litt feil ut. visa versa. de perfekte puppene er ikke mega store, heller ikke bittesmå.det som teller er form, brystvorte form og "plassering av brystvortene.

de perfekte puppene er akkurat de du har , for en moden mann så gjelder ikke størrelsen det grann, vel, ikke veeldig mye da. Det finnes så klart unntak, men jeg vil påstå at de som bare går etter store pupper, er umodne. Vær fornøyd med akkurat de du har, for jeg tør påstå at de er perfekte til den kroppsformen du har.

Lenke til kommentar
Gjest Harley Quinn

Jeg har faktisk hatt gutter som syntes de rett og slett har vært store, og jeg bruker E-cup. Og jeg er totalt enig. Veier nok litt mer enn hva jeg burde, men ikke på den ille siden, men jeg funderer faktisk på å gå ned i vekt kun for å få ned cup str. For min del er C perfekt.

 

Men jeg ville også gått på en undertøysbutikk og kjøpt BH for å vite str din, min gikk opp 2 cup'er og ned i omkrets etter et besøk i en slik butikk.

Lenke til kommentar

Jeg har faktisk hatt gutter som syntes de rett og slett har vært store, og jeg bruker E-cup. Og jeg er totalt enig. Veier nok litt mer enn hva jeg burde, men ikke på den ille siden, men jeg funderer faktisk på å gå ned i vekt kun for å få ned cup str. For min del er C perfekt.

 

Men jeg ville også gått på en undertøysbutikk og kjøpt BH for å vite str din, min gikk opp 2 cup'er og ned i omkrets etter et besøk i en slik butikk.

post_tits.png

Lenke til kommentar

Proporsjoner er viktig i denne saken... små eller ingenting er desverre negativt, mellomstore er fine greier, store... tja... spørs hvordan dama bærer dem...

 

Er gift med ei med små, tenker svært lite på akkurat det, så for min del er det ikke så viktig... Når jeg derimot skal ha noe for høyrehånda, blir pupper viktigere...

 

Førsteinntrykk; små vs større? Større vinner... beklager men så enkle er vi menn...

Lenke til kommentar

Dette blir som å måtte velge blant alle de favorittene man har - når man står fremfor sjokoladehylla i butikken.

 

Og resultatet er som regel alltid det samme: Når man endelig har klart å ta valget så er man som regel veldig fornøyd i ettertid.

Endret av greygenic
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...