Gå til innhold

hvilken film kunne blitt dataspill?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Independence day  :D  

 

Kunne tenke meg å fly rundt i de rom gizmoene å i F18. kunne vært noe det.

 

Ble lagd et spill av denne filmen, men den var en sååååå stor flopp at den kun kom ut i USA.

 

Det er ikke sant.

Jeg så det spillet i en butikk her i Porsgrunn for leeeenge siden.

Lenke til kommentar
Jeg glemte å nevne Rollerball. Impulskjøp jeg angret på, men den kunne være kul som futuristisk action sportsspill. Filmen i seg selv anbefales ikke.

 

Ang. hva Mrlee sa, Supernove er ingen höjdare som film, er enig i det, men jeg tenkte på opplegget med å bli jaget rundt på et romskip og planet av en superpsycho man omtrent ikke kan drepe, en som healer seg selv, og som kan "omvende" ditt eget mannskap så du aldri vet hvor du har dem. Hadde ikke det vært en tøff idé for et spill kanskje?  :grumpy:  :lol:

 

Ellers kom jo ikke du med noe forslag, Mrlee. Hvilke filmer kunne du tenke deg å se som spill?

 

Kan vi holde oss til topic forresten, synes denne tråden er ganske interessant. Ta gjerne med gamle film klassikere.

 

trodde jeg gjorde det da jeg sa et MMORPG basert på Tolkien's Middle-earth verden (LOTR/TTT filmene)...vet det er laget to/tre spill på disse, men de var da vel bare hack'n slash og slikt?

Lenke til kommentar
snatch

i kina spiser de hunder

 

Sett "Gamle mend i nye biler", oppfølgern til "I kina spiser de hunde"? :D

Når det gjelder et evt. spill av "i kina..." så har jeg problemer med å se hvordan gameplayet skulle ha vært/hva spillet går ut på. Drepe Vuk kanskje på de mest makabre måter? :D

Lenke til kommentar
Er det ingen flere enn meg som tror haikerens guide til galaksen ville slått an? Adventure som vel utført ville gått monkey island både en og to gode ganger...

 

edit: sorry, var jo BOK, dette... :-?

 

Selvsagt er det bok ja, men det blir visstnok snart film utav det. Men den kommer nok aldri til å bli i nærheten av det bøkene var.

Uansett, leste for vel en to år siden om et 3d spill basert på Haikeren ble laget, men har ikke hørt noe mer om det siden det.

 

Mener det var noen svensker som stod bak det da i samarbeid med Douglas Adams, men er ikke sikker.

Lenke til kommentar

Synes det er en skam at ingen har nevnt hverken Goodfellas eller Scarface. Dette er jo konge gangsterfilmer som kunne blitt dritbra spill.

 

Innen humor-sjangeren burde det kommet et adventure-spill av filmen Me,Myself and Irene. Og ikke minst Freddy got fingered... Tenk på "Get Inside the animal"....enormt syk og morsom film.

Lenke til kommentar

Heller ingen som har nevnt Face/off. Det ville jo ha vært genialt, brukt noe ala Max Payne motoren, lagt til hauger med action og muligens god underholdning. Men det største problemet etter min mening med filmer som blir til spill er mangel av støtte fra skuespillerene. Det er plustelig litt koseligere å høre Mark Hamill snakke som Luke enn den beste etterligneren.

Lenke til kommentar

 

trodde jeg gjorde det da jeg sa et MMORPG basert på Tolkien's Middle-earth verden (LOTR/TTT filmene)...vet det er laget to/tre spill på disse, men de var da vel bare hack'n slash og slikt?

 

 

Opps sorry, jeg har lest denne tråden litt sånn bak-frem noen ganger, og når du sa MMORPG tenkte jeg "hva mener han med det, vi snakker jo om filmer som kunne bli bra som spill!". Når det er sagt, mener jeg å ha hørt at et slikt MMORPG faktisk er på vei. Det blir nesten garantert en rask suksess p.g.a. alle Tolkien nerdene som vil kaste seg over det som en skokk villhunder over et ferskt kadaver :D Hvor det så går etter den første forutsigbare suksessen blir en annen historie. Jeg er skeptisk, men vi får se. MMORPG versjonen av FF har også fått en del skepsis. Er det rart da, hele universet sirkler rundt spilleren og noen få følgekamerater.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...