Gå til innhold

Killzone 2 kino event oslo


tidus2k4

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bare sånn btw:

 

Pressemelding. Til umiddelbar kunngjøring

 

Endelig kan fansen teste Killzone®2 – på kinolerretet!

 

Blant fans og presse har det har i lang tid vært massive forventninger til actionspillet Killzone®2 på PLAYSTATION®3. Denne uken kan fans få teste storspillet på kinolerretet i Bergen, Trondheim og Oslo – 3 uker før lansering! Hva blir fansens dom over storspillet?

 

Oslo 02.02.2009: Det har i flere år vært knyttet massive forventninger til storspillet Killzone®2 på PLAYSTATION®3 (PS3™). I lang tid har det vært stor aktivitet blant fans på forumer og communities, og etter at de første anmeldelsene kom i forrige uke ble det enda mer action på nettet! Det er svært mange som ser fram til utgivelsen av spillet, den 25.februar 2009.

 

Vi har stor forståelse for at ventetiden har vært lang for fansen, og derfor ønsker vi å gi dem en fantastisk mulighet, som takk for deres tålmodighet.

 

Vi ønsker dem nå velkommen til å teste det intense, realistiske og grafisk overlegne spillet på et format det virkelig fortjener – nemlig kinolerretet! Og vi er svært spente på deres reaksjoner!

 

Vi gir muligheten til å oppleve det beste actionspillet til PS3™ med best mulig bilde, og best mulig lyd. For den mest intense spillopplevelsen kan man møte opp i kinomørket – i Bergen, Trondheim eller Oslo. Grunnet den overlegne grafikken, det intense lydbildet og den realistiske opplevelsen av spillet – så har Killzone®2 blitt omtalt i vendinger som ”theater of war”. Man diskuterer at deler av spillet minner mer om en film enn et spill. Dette kan nå oppleves på lerretet!

 

Tid og sted for arrangementene er:

 

* Bergen: Magnus Barfot, Magnus Barfotsgt. 12 - torsdag 5.februar kl 17.00–20.00

* Trondheim: Prinsen Kino, Prinsens gate 2B - fredag 6.februar kl 17.00-20.00

* Oslo: Ringen Kino, Sannergata 6D – lørdag 7.februar kl 11.30–14.30

 

Fansen melder seg på ved å sende SMS:

 

* Killzone Bergen + navn til 2025

* Killzone Trondheim + navn til 2025

* Killzone Oslo + navn til 2025

 

Det er begrensede plasser og 18-års aldersgrense på arrangementet. Se følgende link for mer info: http://no.playstation.com/ps3/news/article...%C3%A5-kino%21/

 

Presse er selvsagt hjertelig velkommen og vi håper du vil ta deg en tur! Vi setter pris på om du melder fra dersom du kommer. Kom og hør hva fansens dom over Killzone®2 er – er de enig eller uenig med deg?

 

Slutt

 

 

Vennlig hilsen

 

Nordisk Film AS Distribusjon

Endret av Haansi
Lenke til kommentar
Skulle ønske det var en rapporter-knapp for ufyselig dårlig norsk. Når ble "eventet" et norskt ord? Har det noe med at Even er tett eller no?

 

Man bør være relativt trygg på egen rettskriving før man pirker på andre, Ramius, selv om du har et godt poeng.

 

Blir det vanskelig å bøye et engesk ord på norsk, er det på høy tid å forsøke å finne et norsk ord i stedet.

Lenke til kommentar

Hadde det ;) too late å svare nå, men jeg var der og gjorde en elendig jobb hehe. Har bygget opp en forventning av at det renner på uendelig med fiender med mindre man beveger seg fremover i fps spill (etter mye cod). Det er tydeligvis ikke tilfelle her. Så at det som skulle til der vi kjørte oss fast var at en tok det rolig, i steder for å rushe på.

 

kjedelig at jeg ikke så posten før jeg kom hjem. Hadde vært artig å hilse på noen herfra.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...