Gå til innhold

Sennheiser PC350 - Ingen bass


Anbefalte innlegg

Fikk meg PC350 igår og er ikke helt fornøyd, lyden høres pinglete ut med liten bass, funket fint med et annet headset rett før. Bruker Audigy 2 zs lydkort. Har noen peiling hvordan jeg fikser det?

 

Edit: Dette gjelder kun i spill tror jeg, testa nå en mp3 fil i winamp og der var det full bass og alt var bra. Innstillinger i spill som må gjøres da?

Endret av Epsilon-
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Battlefield 2 med Forgotten hope 2 moden. All slags fra et lite nød sennheiser som jeg bruker til laptopen. Koss HQ2 som knakk i festet til den høyre klokken. Steelsound 4h. Koss 45 osv. Føler jeg bruker 2 headset i året, og kjøpte nå et litt dyrt et i håp om det ville vare en stund, men så må jeg stille inn masse for at det skal virke skikkelig? Merkelig... Lyden er fiksa i men of war beta nå hvertfall.

Lenke til kommentar

Prøvd å endre lydinstillinger i spillene? Hvis det står på surround eller 7.1, mister du flere kanaler fordi de sendes til steder som ikke finnes. Sett til headphones eller 2 speakers. Er vel en innstilling på creative panelet for dette også som overstyrer spill-innstillinger.

 

Musikk spiller ikke i mere enn 2 kanaler (left/right)så det funker helt normalt. Men et spill har flere settings, som f.eks. at bassen skal sendes til subwoofer, noe lyd skal til back left speaker, noe til back right speaker osv. Har du satt en 5.1 innstilling, men bare har 2 høytalere (left/right) mister du alle de andre kanalene.

 

Surround er ikke bare at lyd spilles i 7 høytalere samtidig. Det er at enkelte lydeffekter går ut til spesifiserte høytalere sånn at det høres ut som helikopteret kommer bak deg også flyr over hodet ditt og foran deg.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...