Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjalusi i parforhold


Gjest Guest_monalisa_*

Anbefalte innlegg

Gjest Guest_monalisa_*

Jeg sliter med at jeg er veldig sjalu av meg, og sikkert for helt tåpelige grunner synes noen, men for meg er det tungt.

 

Kjæresten min og jeg har vært sammen i tre år, og vi har det fint sammen egentlig.

Men jeg kan ikke noe for at jeg blir veldig sjalu.

 

Jeg føler meg ille til mote av å se "vakre damer" på tv, da jeg ser på han at han liker godt det han ser.

 

Han liker å se på lettkledde damer på tv, data og det meste egentlig.

 

Han har brukt masse penger på f.eks deiligst.no og om jeg ikke er hjemme sitter han å chatter med små jenter på nettet.

 

Han liker ikke at jeg blir sjalu, men det kan jeg ikke noe for. Det er ikke så lett å se på at han gosser seg på denne måten. Jeg driver ikke med noe sånt, og synes det er ganske leit at han ikke skjønner hvor vondt det er at han bruker mer tid på dette enn meg..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har lest mange lignenede poster på forumet her i det siste, om sjalusi i parforhold. Særlig i form av at en i forholdet ser på porno/skjekker opp andre jenter. Jeg synes det er skikkelig rart at man finner seg i å være sammen med noen som oppfører seg slik. Hvertfall hvis det er du som jente, som sitter der og ser på at typen din chatter med andre jenter. Jeg synes helt klart at du burde snakke med kjæresten din om det, og om han ikke forstår deg og innretter seg etter det du har sagt, dump han og finn deg noen som virkelig fortjener deg og tiden din :)

Lenke til kommentar

At du blir sjalu er noe som ligger hos deg, ikke hos han.

Men, i et forhold respekterer man hverandre. Hvis hans handlinger er noe du ikke tolererer, ta det opp med ham. Du kan ikke tvinge ham til noe som helst, og han kan selvsagt ikke tvinge deg til noe.

 

Fortell ham hva dette betyr for deg, at det sårer deg dypt. Respekterer han ikke ditt ønske, så vet du mer om hvor dere står i forholdet. Det er opp til deg om du vil fortsette eller om dette fører til for mye negativitet hos deg. At du er lykkeligere med å gå videre i livet :)

 

Vær ærlig! Kommunikasjon er viktig :)

Lenke til kommentar

Som Raijin sa, så er kommunikasjon nøkkelen her.

 

Snakk med han om det, og fortell han akkurat det du har fortalt oss her. Men det er viktig at du tar det under rolige omgivelser, og ikke blir sinna. Hvis du blir aggresiv, blir han defansiv og kommer til å prøve å forsvare seg ved å angripe deg, og da blir det bare et eneste stort rør ut av det.

 

Bruker han mer tid på å sjekke damer på deiligst.no enn han gjør på deg, er det noe fundamentalt galt som dere må få rettet opp i. Men det kan hende at han ikke vet helt hvor mye det plager deg, så dere må bare få tatt en skikkelig prat om det.

 

Ethvert forhold som er verdt å satse på er bygget på gjensidig respekt. Så hvis han nekter plent å forbedre seg, selv etter samtalen deres, kan du vurdere om dette er en kar du virkelig har lyst til å satse på, eller om du heller skal finne deg en som kan respektere deg, og fortjene deg.

 

Lykke til :)

Lenke til kommentar

Som så mange har sagt før, det er å prate sammen som gjelder, det virker ikke som om dette er noe du tolererer at han driver med, så da er det vel bare å få stilt ham et ultimatum som gjelder. Om han ike klarer å la være, er det nok en ordentlig gutt der ute for deg også skal du se.

Lenke til kommentar

Haha, nei. Finnes masse fine damer der ute, selv om jeg foretrekker dama mi, vet så klart at du kan finne andre som kan defineres som finere men det er så. Forøvrig så høres du ut som en overfladisk bitch som bare er sammen med han pga hans utseende, faktisk så er normale forhold basert på andre ting enn kun utseende, kjærlighet og sånt hvis du vet hva det er.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...