Gå til innhold

Remote Desktop problem


Anbefalte innlegg

Har et problem med Remote Desktop her.

 

Jeg har en bærbar pc jeg vil kunne kontrollere fra min stasjonære pc.. Den bærbare har Vista Home Premium og den stasjonære kjører jeg Vista Ultimate på.

 

Den bærbare har blitt satt opp sånn at den skal tillate Remote Desktop, og den stasjonære skal kunne koble seg til.. For den kobler seg fint til en annen pc her. Den har forøvrig Vista Ultimate den også.

 

Men når jeg har skrevet inn navnet på den bærbare eller ip adressen, så kommer den skjermen opp hvor jeg skal skrive inn brukernavn og passord, jeg skriver ned eksakt samme brukernavn og passord som er på den bærbare, og trykker ok, så kommer jeg ikke lengre.. Jeg kan trykke connect engang til, men det samme skjer igjen og igjen osv.. Prøvd og lage en annen passord beskyttet bruker også, men de funker ikke da heller..

 

Det kjører på samme switch og ikke igjennom en router.. Selv om den andre pc'n jeg koblet meg til var gjennom routeren, trådløst.

 

Er det noe jeg har gått glipp av her?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har du prøvd å ikke skrive inn noe brukernavn eller passord i det heletatt? Nå har ikke jeg drevet så mye med Remote Desktop, men er det ikke slik at du skal sette opp et eget brukernavn og passord i programmet (i såfall er det dette du skal skrive inn).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...