Gå til innhold

Akam.no: Artikkelkrøll og treeeegt akam.no


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Etter omleggingen til ny server for diskusjon.no, så regner jeg med at de fleste/alle "underdomener" såsom akam, harware, gamer .no osv også skiftet severe.

 

Nå er jeg mest aktiv inne på diskusjons fotosider og akam.no. Det viser seg at det er kul kramp umulig å få lest artikler på akam. Satt nå og leste "speilrefleksåret" men side 3 kom opp blank etter å ha fått 4-5 "sidelastningsfeil pga tjenesten avbrutt" i FF3. IE7 vil heller ikke vise sidene. Så prøvde jeg å starte på nytt fra side 1, men da var den også blitt blank. Logoen og reklamen kommer opp, så står det "fullført" statusfeltet. Men hovedartikkelen er og blir borte.

 

Linket meg også videre til micro four-thirds artikkelen og sigma foveon kamera artikkelen. Her fikk ejg frem side 1, men jeg ga opp å få frem side 2 (på begge artiklene) etter FF hadde tygd i godt og vel 2 1/2 minutt..

 

Tror noen må "røske litt opp" i databasen her..

 

PS! Nei, det er ikke linjen min, for det er kun akam/diskusjon som krøller seg. Og ja, jeg har slettet cache og kjørt flushdns, flere ganger.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg sitter her på kontoret og har samme problemet selv. Det er webserveren til akam som av ukjente årsaker går ned raskere enn Paris Hilton. Drift er på saken, og jeg er borte og pisker på dem med jevne mellomrom. I mellomtiden kan vi bare beklage og love bot og bedring når akam flyttes over på ny server (noe som altså ennå ikke har funnet sted).

Lenke til kommentar

Som nevnt har vi kun flyttet forumets database, i løpet av uken regner vi med å få flyttet webiten av forumet og. Vi vil da etter det jevnt og trutt flytte over alt av sider til de nye serverene. Inntil da må nok desverre belage oss på litt mer hikke, selv om vi selvsagt skal gjøre vårt beste for å holde tjenestene så stabile som mulig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...